last day home !

2009-01-31 | 13:21:53 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår efter skolan kom mamsen och hämtade mig och vi drog ut på stan för att hitta det sista innan resan :) hittade mig lite saker som jag inte ens behövde, men som fick följa med mig hem iallafall ;) mamma skulle iallafall ha en bikini, jag tror att vi var i varenda affär i hela stan innan hon kunde bestämma sig, haha :p hon hade beställt en som inte hade kommit så det var verkligen panik på bikinifronten :p haha ! när vi var fördiga på stan skjudsade hon hem mig till baby och vi två åt mys middag och sen såg vi lets dance och hjälp :) idag är det packa packa packa som gäller ! ååh jag hatar det verkligen, för det går aldrig att få igen resväskan utan att typ ligga på den haha :p evelina och ville kommer hit också, blir att äta med dom och umgås för sista gången på två veckor, haha :) nu ska jag och henrik fixa lunch och sen packa......papsen tar med dator till mauritsius så det kommer nog nått inlägg när jag hinner, puss ! :)



I love you baby, I need you baby ♥

sista rycket innan mauritius !

2009-01-28 | 16:29:31 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
shit vad det går frammåt med bloggen för mig, ha ha ha ! men nu ska det bli ändring på det tycker jag, eller ja, iaf ungefär lika många inlägg som det vad för nån vecka sen :p har iallafall hännt massor ses sist, i helgen firade vi papsen som fyllde 50 bast ,grattis i efterskott ! så det var full rulle dära :) i måndags hade jag bara en lektion på skolan som jag tog ledigt ifrån och jag och henrik stack tidigt som tusan till sthlm för att shoppa lite inför resan ! :) shoppade lite nytt och sen blev det middag med syrran & christian på kvällen :) sen bilfärd hemmåt igen. nu är det bara veckan kvar och på söndag sticker vi ! ohhhh vad jag längtar ;D ikväll har baby träning & fys typ till halv elva, så jag åker till mamma & pappa och sover där, baby kommer dit när han är klar och joinar mig haha :) nu ska jag först plugga lite eng och få i mig nått mellanmål, eftersom att det inte blir middag förän vid halv sju tiden :p ha det bra för det har jag ! =)




hur härligt ser inte det ut ? here vi come ! :-D





jag är så glad att jag har dig älskling ! ♥

20 januari !

2009-01-20 | 09:14:08 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
riktigt dålig uppdate, men jag kan skylla på att jag har myckat just nu, haha ;) har haft massa myskvällar med baby, eve och ville, som vanligt ;) och mycket plugg & träning. idag börjar vi först 12.40 och har sen endast två lektioner, chill! =) efter skolan blir det stan med eve och julia för lite shopping, jah måste verkigen hitta lite nytt till resan som det förövring bara är 12 dagar till, lääääängtar ! :D nej nu ska jag duscha, kisses ! :)




I love you more than words can say ! ♥

every thing I do I do it for you

2009-01-14 | 17:09:05 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Jahapp, nu har jag nyss slutat och kommit hem :)  ska  ta och plugga engelska och lite so om jag hinner med det innan sju, då ska jag och eva åka och gymma lite :) henrik & ville mf har kull kväll ikväll och ska typ 'lana' i nhl hela natten, så blir att evelina kommer hit och sover ;) nej nu är det plugga som gäller, pussar !







I love you so! <3

vi saknar våra boys !

2009-01-10 | 20:27:05 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu har jag och evelina ätit go middag =) Nu sitter vi och kollar lite på körslaget samtidigt som vi kollar runt på nelly.com, försöker hitta nått snyggt och somrigt till både mig och henrik eftersom att vi åker utomlands om ca en halv månad, 1:a februari! ;D längtar !! har hittat en bikini som jag vill ha, dock kostar den 1000 så jag håller mig nog till hm istället ;b

här är iallafall det jag shoppade igår ↓


''Jacka'' - Gina
Kjol - Gina
Örhängen - Hm
T-shirt - Hm
Tröja - Cubus
Cardigan - Cubus
Tröja - Gina
Linne - Hm


Jag saknar dig hjärto, tur att du kommer hem imorrn :) !

forever and ever

2009-01-10 | 18:08:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår skjudsade pappa mig till skolan på morgonen, eftersom att jag hade sovit dära :) efter skolan blev det shopping med evelina, för mig blev det billigt eftersom att jag hade en massa presentkort som jag fick i julklapp :) hittade massa snyggt på gina osv. sen gick vi till mig , efter som att både henrik och ville är borta så är vi båda ensamna, så vi hade myskväll med b&j och en massa godis + några bra filmer! :) imorse vaknade vi vid halv tio, efter ett tag ringde eves mamma pernilla och frågade om vi ville följa till ikea, haha yes! ;) undrar hur många gånger jag har varit där ? :p så vi tre åkte dit, pernilla shoppade massor medans jag och eve höll oss rätt bra till vårat nyårs löfte, att dra ner på shoppingen ;) vi kom hem vid halv fem och då skjudsade hon tillbaka oss till min&hjärtis lägga :) nu ska vi fixa oss middag, får se vad det blir, jag är hur hungrig som hellst!



YOU'RE MY ALL

hår färgning på g !

2009-01-08 | 18:54:03 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
var ändå rätt så skönt igår att komma igång med dom vanliga 'rutinerna' igen. efter skolan blev det somsagt gymmet, dock bara med julia för eve skulle plugga :) efter vi hade gymmat gick jag hem och åt middag ensam, för hjärtat är borta på nån cup så jag är ensammen tills på söndag! :( saknar honom!  men lovisa kom och sov med mig natten till idag så det gick bra! ;)  idag efter skolan gick jag, eve och hanna och köpte hårfärg ! alla vi tre ska färga håret ikväll och det känns väldans bra! ;) nu har mamma kommit hit och vi ska åka och hämta upp e&h innan vi åker home. så nu blir det en snabb packning, pussar! :)



lots of love from me to you ! :) ♥

morning!

2009-01-07 | 09:46:06 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
ett snabbt inlägg innan skolan börjar. henrik tycker att jag börjar bli dator och blogg beroende igen haha. skolan börjar om 20 min, lite trögt att komma upp imorse, men det gick! ;) efter skolan skulle jag tro att det blor gymmet med eve och julia :) nu ska jag äta upp det sista av frullen och sen skynda mig iväg till skolan, puss! :)




I love u honey ♥

dax för skola igen!

2009-01-06 | 20:48:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
matchen igår...sverige gjorde en bra match dock dåliga dommare enligt mig, 1-4 till kanada. när matchen var slut åkte jag och hjärtat hem och sov, var hur trött som hellst ! imorse vaknade vi vid ett, sista dagen på lovet, soooooorglit men sant ! : / idag var jag hjörtat eve och ville iväg och gymmade lite, skönt att komma igång igen :) sen blev det stan ett tag, både henrik och ville hittade sig riktigt snygga kläder, medans jag och evelina inte köppte nånting alls. jag försöker skärpa mig på shopping fronten! haha :p sen kom henriks pappa och hämtade mig och hjärtat och vi åkte till dom och år go middag :) nu har vi nyss kommit hem, funderar på att åka och sola? känner mig otroligt blek, jag behöver sommaren nu nu nu! ska ta och ringa och fråga om eve&ville också vill följa. tidig kväll ikväll, skola imorrn =/ pussar!

lite julpix! :p

dagen innan julafton, mormor jag och mamma klär julgranen :)

julafton, henrik och jag <3 jag var för söt för att vara med :p

julafton, mamma mormor och lill-kussen :)

juldagen, baby fixar frulle ;-*




you're perfekt ♥

hockeyhockeyhockey!

2009-01-05 | 20:25:48 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår tog jag och hjärtat det lugnt hela dagen, städade och fixade med lite saker :) på kvällen kom eve och ville och dom hade med sig kina mat, mummmmmmms ! så vi var med dom och såg lite film. du, jag och dupree var på trean, haha det var faktiskt riktigt bra! ;9 när den var slut gjorde vi cholkad pudding, nu måste jag verkligen komma igång och ta upp träningen igen! har blivit mycket godis på lovet, men så blir det ju alltid :p aja, började se nån annan film som inte alls var lika bra ! :p dom åkte vid ett halv två tiden, då blev det sleep! imorse väckte henrik mig vid tolv, han hade haft fys klockan nio, och jag hade inte vaknat när han hade gått. konstigt, för jag brukar vara den som vaknar för allt :p han hade iaf lagat lunch till oss, åt det sen ringde syrran och ville ha med mig på stan. så det blev så :) det som blev shoppat idag var ett par tygskor, till våren och sommeren, en sjal som passar bruna skinnjackan perres och ett par fred perry-sneakers! :p när jag kom hem var hjärtat hos anton så jag passade på att rensa garderoben för att så småning om få plats med vårnytt, även om det känns som en evighet tills dess :p så nu har jag rensat ut den och ska ge bort massor av kläder och gamla väskor till små kussarna! :) nu kommer evelina snart hit och vi ska ta oss till anton på ett tag där pojkisarna är, inatt äre ju j20 final! sverige - kanada! håller alla tummar för sverige! hoppas variligen att dom vinner ! :):) dock är ju matchen halv två inatt..men vi överlever :p nu ska jag vänta in evis, pussar!



Dagens låt: lonestar - I'm so in love with you. sjukt bra låt! :)

Dagens frisyr: 'boll'

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv.

Dagens klädsel: vinröd kofta, höga jeans, svart linne, nike sneakers och svart väska :)
Dagens (kvällens) planer: se hockey! :p

Dagens dummaste: allt är på topp!

Dagens bästa: jag vet inte, kanske mitt sko - kap på stadium? ;)

Dagens vill ha: seger till sverige i j vm! :):)

Dagens godis: inget...men har hört av hjärtat att dom har laddat upp med en massa hos anton! :p

Dagens humör: happy! ;D
Dagens köp: ↓



sjal - hm
rosa tygskor - hm, tänckte att man ska variera sig på tygskorna, har typ tre par vita hemma, så varför inte ett par rosa? ;)
fred perry sneakers - stadium




I dont know how you do what you do I'm so in love with you it just keeps gettin better, I wanna spend the rest of my life with you by my side forever and ever. every lil thing that you do baby I'm amazed by you

junior vm

2009-01-03 | 21:49:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
kom hem från stockholm vid halv nio tiden. då var det massa pizza ätande grabbar här som laddade inför junior vm matchen, sverige - slovakien :p så jag tröck ner mig i soffan tillsammans med dom och fick mig lite pizza, mums! ;) haha, nu har jag nyss fått hit evelinea och vi sitter tillsammans med killarna och kollar matchen :) riktigt roligt faktiskt, hockey är nog den roligaste sporten att titta på ;) nej nu är det spännande, HEJA SVERIGE ! :D vi hörs imorgon, kisses :)



(bild, aftonbladet) :p



jag älskar dig mer än allt i världen ♥

godmorgon

2009-01-03 | 11:28:11 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
vaknade för en stund sedan. idag ville mamma att jag skulle följa med henne och syrran till stockholm för att fixa i syrrans lägenhet. så jag antar att det blir så :) nu ska det bli frukost på sängen och mys innan det blir att göra sig iordning för att åka iväg till huvudstaden!



hur gott såg inte det ut? nej nu är jag hungrig, puss! :)


I love you I love you I love you ♥

dagen efter igår

2009-01-03 | 11:20:57 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ett förhållande: Ja
En bästa vän: Ja
Haft ett seriöst förhållande: Ja, nuvarande
Kysst någon och sedan ångrat dig: Nja, tror inte det
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Hehe, mm
DAGENS:
Klädsel: Mjukis, långt vitt linne och hjärtats sköna huvtröja, än så länge iallafall ;)
Frisyr: Uppsatt i en tofs

FÖRSTA:
Bästa kompis: Hanna
Bil: Har ingen egen?

SISTA:
Personen som smsade dig: Evis
Personen som du kramade: Henrik
Personen som ringde dig: Pappa

SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Njaejaojae, vet inte
Kalla dig själv lycklig: Klart jag är:)
Hellre ta bilden än vara med på den: Nä:m

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 år
Använder du huvtröjor: Oftast inte
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Beror på

VAL:
Sommar eller vinter: SOMMMMAR
Sova på sida, mage eller rygg: Olika
Kramar eller kyssar: Både och!

2009 rullar på

2009-01-02 | 22:24:14 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår hade jag älskling eve och ville en slö dag hemma hos mamma och pappa :) var riktigt skönt! låg bara i soffan med en massa täcken och såg tv och film från två till nio, hur skönt som hellst! när klockan var vid tio åkte vi till donken och käkade. sen åkte jag och baby till oss och mös och sov :) idag har jag och lovan varit och kollat in rean lite, hittade ingenting där. men dock hittade jag saker som inte var på rea :p så hem med mig fick en hög kjol, en sjal, två tröjor och en väska följa med ;) när jag kom hem vid halv sex hade hjärtat fixat middag, mums vare! :) efter vi hade ätit drog vi iväg till anton och var med honom och lovisa. nu har vi nyss kommit hem och nu är det dusch som gäller !



stjal och kjol - gina
blå topp - only
väska och tröja - h&m



henrik hjärta josefine! ♥

fånga dagen

2009-01-01 | 13:36:46 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

det blev hur trevligt och bra som hellst igår ! :) är nöjd över att vi valde att vara här med våra föräldrar. kort om gårdagen, jag och henrik vaknade vid tio tiden. då gjorde vi oss iordning och sen vid två kom henriks mamma & pappa och hämtade oss och vi åkte till mamma och pappa! :) vid halv fyra kom evelina och ville också. då blev det skål i champagne, dock pommac för min och eves del, haha :p  sen åt vi världens goaste förrätt och efter det varmrätt som också var väldans goo!! :):):) till tolvslaget hade jag och evelina gjort efterrätt, typ choklad korgar med bärmossé i. var jätte gott :) är nog fortfarande mätt från all mat vi åt igår ;) det sorgligaste på hela året måste ju vara när han på tv står och räknar klockslagen, ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv !! redan vid trean har jag en stor klump i halsen som bara växer! det är samma sak varje år :p men nu ska det bli åndring, man måste fånga varje dag och leva den som om den var den sista ;p efter tolvslaget blev det pussar och kramar till alla och sen gick jag, hjärtat, ville och evelina ut för att skjuta lite raketer :) blev en ganska tidig kväll, för att vara nyårs, alla somnade vid halv tre, tre tiden. måste ha varit på grund av mätta magar tror jag :p nu har jag och eve nyss varit ute med polly på en lång prommis :) får se vad vi hittar på idag, första dagen på 2009!



there is no one but you!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus