sista inlägget för iår !

2008-12-30 | 21:11:55 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
känns hur konstigt som hellst att det är sisda dagen på 2008 imorrn! har gått så himla fort och så mycket har hänt! jag är alltid lite skeptisk inför nyår, jag kan inte hjälpa att det känns sorgligt att ett bra år är slut, för vem vet om året som kommer blir lika bra? samma sak för mig varje år ;p varken jag eller henrik är så tagg för en party kväll imorgon, så vi har bestämt oss för att fira tillsammans med våra familjer som ändå skulle fira tillsammans :) + att eve och ville också kommer dit och är med oss! kan inte bli bättre slut på världens bästa år! :) 
 nu har jag besällt en hummel tröja också! fick bli en lila, tror att det kan bli väldigt najs ! :) och nu sitter jag och kollar lite på nelly om det finns nånting fint! :) fick presentkort därifrån i julklapp, så jag får se hur det blir. imorrn får jag ju iallafall använda min efterlängtade klänning! alltid kul att klä upp sig, även om det är årets kanske mest överskattade dag...enligt mig iallafall :p nej, nu ska jag sluta dissa nyårs och fortsätta mitt sökande på nelly ;) hugs, josse :)



you and me, me and you! tack för att du gjorde tvåtusenåtta till mitt bästa år älskling! :)

all that counts

2008-12-27 | 15:13:53 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår blev den en snabbis till stan med hjärtat, kollade igenom gina rean lite snabbt. Var så mycket folk så jag orkade inte med att vara där. Sen åkte vi till henriks mormor och morfar och var där hela dagen istället, mycket trevligare :) Öppnade julklappar och åt julbord, mys&mums! ;) Vid åtta tiden åkte vi till eve och ville där dom + lovan och anton var. Såg jävluen bär prada och när den var slut vid tolv nån gång åkte vi hem och sov :) Imorse ringde eve och frågade om jag ville följa med till hennes häst och rida :p Jag har aldrig varit någon häst människa, men jag följde iallafall, och det var faktiskt riktigt roligt! =D Och hästen var tillochmed snäll, hehe :p När vi hade ridit färdigt åkte vi hem och duschade. Sen gick vi till tasty och åt lunch, najs med nånting annat än julmaten trots att jag älskar den ;) Ikväll är det myskväll som gäller, jag, hjärtat, eve, ville, julia, linus, hanna, albin, lovan och anton, trevligt! :) Puss&kyss!



Nobody ever make me feel this way  ♥

världens bästa jul :)

2008-12-25 | 23:10:00 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Julafton blev helt perfekt! Dagen började med att jag och älskling vaknade hos oss vid tio ;) Då åt vi mys frulle, duschade och gjorde oss iordning. Sen vid halv två kom pappa och hämtade oss :) Efter vi hade ätit blev det öppning av julklappar, tog ca tre timmar! Sjukt ! Men dock var det jag, henrik, mamma, pappa, syrran, christian, henriks pappa&mamma, mormor, morfar, johan, fanny och min moster med familj som skulle öppna. Så det förklarar ju en hel del ;) Blev väldigt böjd över mina julklappar iallafall :) Fick presentkort på nelly, lite kläder, pengar, converse, och världens finaste haldsband av hjärtat! Det finaste jag har sett :):) Och så fick jag en resa av mamsen och papsen ! Den första februari åker jag, henrik, syrran, christian, mamma och pappa till mauritsius i två veckor ! Sjuuuuuuuukt !! Kommer bli så underbart! =D Idag har jag, älskling, evis och ville chllat med pepparkakor, brieost och glögg hos ville =) Och sen åkte alla vi fyra till hjärtats mamma&pappa och åt middag, sen åkte vi till evis och såg bröllopsfixaren :p Nu har vi nyss kommit hem och tänkte gå och lägga oss. Imorrn blir det nog stan med girlsen för att fynda på mellandags rean I think :) Nu ska vi sova, pussar!


You are the sunshine of my life ♥

something about christmas time

2008-12-23 | 11:02:52 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag blir det en tripp till enköping med mamma, pappa, syrran och hjärtat för att hälsa på farmor och farfar :) Så det blir ''lilla julafton'' där. Mygigt! (: Nu är det frulle som väntar, dom kommer vid halv tolv, så nu är det snabba puckar som gäller :p

Dagens låt: Fix you - Coldplay

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv
Dagens planer: Iväg till famme och farfar :p

Dagens bästa: jul tomorrow! 

Dagens vill ha: Se förra inlägget..

Dagens godis: Ingenting, än så länge :p
Dagens köp: Ingenting
Dagens klädsel: ↓

Blus-Hm
Kjol-Hm
Bälte-Lindex
Stövlar-Dinsko, syrrans :p

I love you !! ♥

my new loooove...

2008-12-23 | 10:32:14 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Shit, igår kväll hittade jag en ny kärlek...en hummel sweatjacka! Vill ha antingen en röd eller en lila, måste nog klicka hem den. Men först efter jul isåfall. ;)

just one day and two nights to christmas! =)

2008-12-22 | 22:58:17 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Okej, igår var hjärtat iväg på cup hela dagen, så jag och evelina passade på att ha en spa dag :) Passar ju perfekt så här innan jul och nyår! Vi gjorde en massa ansikts maskar, fotbad, lerinpakning och frans manikyr :) Man kände sig hur fräch som hells efteråt! Vi lagade oss en både god och nyttig middag, grönsaks paj. Det var nog det godaste jag har ätit på länge ;) Vid tio tiden kom både hjärtat och ville hit. Då slog vi på en film och efter den blev det så sent så eve och ville slaggade på soffan :p Imorse fick jag och evis för oss att vi skulle åka och träna, så det gjorde vi! Sen mötte vi upp hjärtat, ville och anton på stan och åt lunch med dom. Sen när dom andra stressade runt som galningar för att fixa dom sista julklapparna kunde jag ta det lugnt efter som att jag redan har shoppat julklapparna färdigt! Kändes hur bra som hellst! :):) Jag hittade mig lite undies och nån t-shirt på gina, mer blev det inte för min del :) Efter stan kom henriks pappa och hämtade oss och vi åkte till dom för att äta middag och klä julgranen, mysigt! Nu har vi nyss kommit hem och ska gå och lägga oss, är totalt slut efter en heldag med dom allra bästa! Ha det bäst, =)

Gina shopping ↓



Now and forever ♥

lovelove

2008-12-21 | 20:51:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vad heter ni: Josefine och Henrik
Hur träffades ni: Skolan och gemensamma vänner :)
Är ni förlovade: Nej
Bor ni ihop: Ja
Har ni barn: Nej
Har båda körkort: Nope
Kommer du ihåg er första kyss: Ja, haha en så kallad fyllokyss :p
Vem sade "jag älskar dig" först: Tror att det var jag :)
Vem är äldst: Henrik
Vem fyller år först på året: Henrik
Vem är längst: Henrik
Vem sjunger bäst: JAG! ;d
Håller ni handen på stan: Yes:)
Kände ni varann innan ni blev ihop: Lite
Vad har ni gemensamt: Gillar att se film, mysa, umgås, äta (haha), och en massa annat ;)
Har ni någon speciell låt: Now and forever - Richard Marx
Har ni några "frikort": Nej!
Har ni stora framtidsplaner: Haha, ja, men man får akta så att det inte går för fort fram :p
 Har ni gråtit i varandras armar: Nej, men jag har gråtit i hans ett antal gånger ;)
Har ni varit utomlands tillsammans: Nej, men snart :)
Vilket är ert bästa minne: Det finns många, jag kan inte välja ett! ;)
Vem lagar bäst mat: Henrik :) Blir alltid sjukt gott när han lagar mat :)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll: Ser på film/tv och myser :)
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses: Yes, always :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången: Nej, inte så jätte.
Blir du lätt svartsjuk: Hehe, ja
Ringer eller skickar ni SMS mest: SMS
 Brukar någon av er prata i sömnen: Nej

bra start på ett efterlängtat lov!!

2008-12-20 | 19:13:03 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Okej, i torsdags kväll blev det middag hos anton med massa najs folk :) Och sen for vi iväg till lovans bor som hade fest, riktigt drag där ;) Sen drog dom flesta iväg till orange, ja dom som hade fylt 18..altså inte jag och mina polers :p Men vi var några kvar iallafall, jag, hanna, lovan, evelina, gabriel, nils, jessica, sara, julia, daniel och markus, vi hade iallafall as kul trots våran ålder :p Sen när vi var och åt på donken kom vårt förlorade party-gäng tillbaka, dom hade saknat oss hehe :p Efter vi hade ätit gick jag och hjärtat till oss och sov :)
I går vaknade vi vid halv ett, då kom syrran och christian hit och dom hade med sig lunch från wayne's, mumma!! ;b Umgicks med dom ett tag sen skulle dom ut och handla klart jul klappar medans jag och hjärtat låg och mös framför tv:n ett tag :) Sen kom ville och eve, och vi fyra bestämde oss för att gå ut och äta. Var hur gott och mysigt som hellst! =) Sen ville syrran och c att vi skulle hitta på ngt, så det blev en liten impuls fest hos mig och hjärtat, riktigt kul vare! ;) Idag har vi bara tagit det lugnt och nu sitter vi hemma hos mamma och pappa och har nyss ätit middag. Blir att spendera resten av kvällen här också tillsammans med mamma, pappa, hjärtat syrran och christian, najs! :D Ha det bäst, pussar!


Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta en annan människa, så nära som du är

hej då skolan och hej ledighet!

2008-12-18 | 15:45:48 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Shit, nu är det jul lov! Dagen började med att lena bjöd klassen på go fika, sen umgicks vi, lekte några lekar osv. Det var jätte trevligt :) Sen fick vi våra betyg och efter det var det hej då skola och hej jul! :D Ikväll planeras det bli partaj för hela slanten, när hjärtat kommer hom ska vi åka till anton och äta middag och sen bär det av nånstans, vart vet jag inte. Men det blir nog bra tror jag :) Som vanligt har jag problem med vad jag ska ha på mig, jag tror att det blir någon klänning av dom jag köppte i stockholm iallafall :) Just det, igår när jag och eve var på stan träffade vi hemmes mormor och vi blev bjudna på fika hemma hos henne, hur mysigt som hellst :) Sen fortsatte vi våran shopping och jag hittad en jul stjärna som jag tänkte ha i köket :p Sen gick jag och eve till mig och där var både mamsen och min baby där, jag trodde att båda dom jobbade så det kom som en chock :p Mamma och pappa hade varit på ikea, as usual :p Och hon hade köppt en massa jul saker till oss :) Super fina, så nu är det mer än julstäming här ! Mysigt :) Sen lagade jag och evelina middag till oss, för henrik skulle iväg på träning och sen kom det massa bryyydar hit och vi mös på hela kvällen :) Nej nu är det duschen som väntar och sen klädval, ha det bäst ikväll =) Pussar. J

Jag beställde förresten nyårskläderna igår också! Det fick bli outfit 1, hoppas klänningen är så fin som jag tror den är, det är ju alltid risken med att beställa, man vet inte hur den ser ut på riktigt, men what ever, man måste chansa! :p


 Från myskvällen igår :)



You're the best ever!

hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara!

2008-12-17 | 14:10:12 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Veckan har börjat enormt bra! Fick tillbaka prov och är nöjd över betygen på båda! :) Igår efter skolan for jag och evis iväg och tränade ett tag, sen åkte vi hem till henne och bakade papparkakor :) Dom blev hur fina som hellst! Haha :p Idag sick vi sluta klockan 1 pga absolut ingenting att göra, skönt! :) Så jag, evis och lovan tänkte jul shoppa lite nu, jag har bara en sak kvar att köpa och det är till mamsen, vet inte riktigt, men hittar nog nått bra =) Och så tänkte jag köpa lite mer jul pynt ... det kan man väl inte få för mycket av? :) Nu ska jag göra mig varma mackor och sen dra ner till stan.



 Julstjärna från lagarhaus
Jul/tomte pasta från lagerhaus
Mugg från duka
Grön julstjärna från åhelns
Julstjärna på for, I loove it, från duka
Jul servetter från lagarhaus

Jag vill ha allt, mer får se vad det blir :p, nej nu är det mat som väntar, puss!


Jag älskar dig :)

lucia och en hel dag med dom tre bästa!

2008-12-13 | 19:04:43 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår blev det en lyckad myskväll med hjärtat :) Och som grädde på moset så vann kevin också, yes! ;D Imorse vaknade vi rätt tidigt för att vara lördag. Vid elva tiden kom evelina och ville hit och dom + vi drog ut på stan och shoppade lite. :) Vi kom hem vid fyra, då gjorde vi oss lusse fika och såg på mamma mia, den var sjukt bra! Nu håller ville och hjärtat på att fixa med middagen och jag och evelina tittar på nyårs kläder, svårt val det där. Har hittat tre olika outfits som jag gillar:


   
     Nyårs outfit 1: Allt från www.forever21.com 
     Nyårs outfit 2: Klänning och väska från www.forever21.com och skor från www.hm.se 
     Nyårs outfit 3: Allt från www.nelly.com   
   
Jag vet inte vilken jag tycker mest om, men jag vet att jag gillar alla :p Så jag får se, papsen har lovat att betala mina nyårs kläder, så nu måste jag skynda mig om jag ska beställa, så att det kommer i tid ;b Nej, nu ska jag och eve fixa fancyfancy för drinkar och sen äta middag med våra hjärtan! ;) Ha det bäst, pussar!


You're just to good to be true! ♥

puss och kram skumbanan!

2008-12-12 | 16:54:01 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Okej, nu var det dags igen tycker jag! :D Skolan har flytit på som bara den och jag har försökt hålla mig så mycket som möjligt ifrån allt som heter dator :p Förra helgen var jag och Hanna i göteborg och jul shoppade och bodde på hotell!! :D Det var verkligen jätte roligt! :) Annars har det inte hännt så jätte mycket, mest bara skola, men nu är det slut pluggat! Sista provet för terminen gjordes idag och det känns mer än skönt! Och det ska jag och mitt guld hjärta fina med att gå ut och äta mys middag ikväll, och sen blir det att se idol finalen, hejja kevin!!! Förövrigt har jag inhandlat julklappar färdigt för i år! Bara några få här och där som saknas, så det känns också bra ;d Aja, nu ska jag duscha och göra mig iordning för ikväll :) Ha det bäst och rösta nu på Kevin ikväll ;)


Dagens låt: Hot 'n cold - Katy Perry

Dagens frisyr: Vollumemaster frilla :p

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv
Dagens planer: Iväg och äta middag med världens bästa och sen idol

Dagens bästa: Blogga, har saknat det jätte mycket!

Dagens vill ha: Jul och nyår! ;D

Dagens godis: Hm, ingenting tror jag

Dagens mat: Kyckling sallad
Dagens köp: Lila nagellack som passar det jag ska ha på min senare ikväll =)
Dagens (blir kvällens) klädsel: ↓





Du och ingen annan! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus