lite tid och fööööör mycket att göra!

2008-11-19 | 21:58:56 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Okej, är verkligen hur mycket som hellst nu i skolan. Jag känner att jag inte kommer hinna med bloggen. :/ Tråkigt men så sant ! Så därför kom jag fram till till dag att en blogg paus är ett måste! Jag ska fokusera mycket mer på skolan och lägga ner mer tid på pluggning och andra uppgifter. Så jag säger att vi ses på ett tag när det har lugnat ner sig på plugg fronten! :) Xoxo Josefine.




My love is the best !! ♥

tränings dags!

2008-11-17 | 16:11:15 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Nu ska jag iväg och träna med Anna :) Ska bi askul, spinning ;) Efter det kommer gubbsi och hämtar mig där och vi åker hem och fixar oss middag. Sen blir det att åka till mamsen och papsen för sara och christian är där. Nej, nu ska jag fylla vattenflaskan, pussar! :)


Dagens låt: Poker face.

Dagens frisyr: Utsläppt.

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv.

Dagens klädsel: Jeans, grå stickad kofta, svart och grå t-shirt, svarta skor.
Dagens planer: Iväg och träna nu med anna :)

Dagens bästa: MVG !! ;D

Dagens vill ha: En utlands resa..

Dagens godis: Hm, ingenting tror jag.

Dagens mat: Blev en wayne's smörgås till lunch! :)

Dagens humör: Trött.
Dagens köp: Ingenting.



Du är bäst! ♥

i love you :)

2008-11-16 | 18:16:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Blev en trevlig dag igår med henriks kusiner, kul att få träffa dom :) Eftersom att dom bor i östersund så blir det inte att dom hälsar på så ofta, men nu är dom här iallafall :) Var extra kul efter som att en av dom var lika gammal som jag och en ett år yngre, så man har myckat gemensamt :p Iallafall, på dagen umgicks vi bara hemma, senare på kvällen drog vi ut ett tag, inte så länge, men hanna ville att vi skulle komma förbi, så det fick bli så :) var inte där så länge, henriks mamma kom och hämtade oss vid halv tolv, då åkte vi hem och bara chillade och kollade lite film. Imorse vankade vi kring halv elva, då åkte vi nästan direkt till henriks mormor och fikade och umgicks med henne, hon är så jävla trevlig ! =D Nu är hjärtat på träning och jag tänkte precis dra mig iväg mot evelina :) Vi tänkte laga middag och sen se andra avenyn och sanningens ögonblick :) Henrik och ville kommer också när deras träning är slut. Nej nu ska jag göra mig iordning och gå, pussar!





Lovelovelovelove! ♥

e och j, proffs på datorn? ;)

2008-11-15 | 10:07:19 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår fick jag och eve för oss att vi vil fixa egen design till bloggen.  Man kan säga att det gick dåligt ända från början, haha ;) Vi skulle ladda hem ett bild program så att man kan fixa bilderna, men lyckades först ladda ner nått program som söker igenom datorn efter virus istället, haha ;) Sen laddade vi ner nått som vi trodde var ett program där man kunde fixa design osv. Men det var ett program som redigerade bilder på ansikter osv. Haha, efter det gav vi upp. Kan det verkligen vara så svårt att ladda hem rätt program? Ska försöka senare idag igen ;) Det blev iallafall väldigt trevligt igår som alltid :) Idag kommer henriks kussar på besök hit, det ska bli kul! :) Nu ska jag och henrik gå ut på en långprommis i vinter vädret innan dom kommer, puss! :)





You're my all! :)

äntligen fredag efter en lång plugg vecka!

2008-11-14 | 17:42:38 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Nu äre entligen fredag! Så skönt efter en sån plugg vecka! Vicky Cristina Barcelona var as bra! Inte den absolut bästa film jag har sett men, nog var den bra alltid! :D Idag har det då först varit skola, sen gick jag och eve på stan i typ en halvtimme...och under den korta tiden hann jag shoppa en jeans klänning. Man kan inte säga att jag var i akut behov av någon efter stockolms helgen, men jag blev kär i den :p Aja, efter stan blev det gymmet och efter det kom hjärtat och hämtade oss :) Sen åkte vi tre och handlade middag, fläskfile, pommes, papparsås och sallad får det bli timm middag ikväll. Jag, älskling, ville och evelina ska ha myskväll 30000, med middag och sen idolmys och en massa gotta! Nu sitter evelina och min babe och spelar Xbox medans vi vänar på att ville ska komma hit. Nej nu ska jag vara social, ha en bra fredags-kväll, pussar !! :D




Shoppingen från stockholm + jeans klänningen :)
Tights från Gina
Tunika från Gina
Bolero Från Gina
Klänning från Hm
Jeans klänning från Cubus
Pumps från Hm
Klänning från Hm
''Tröja'' från Hm
Bälte från Gina
Scarf från Hm
Halsband från Lindex
Armband från Hm (tror jag)
Väska från Hm
Jeans från Cubus, mest looove till dom, sitter som ett smäck + att som kostade 199:- !
Sko från Dinsko
Underkläder från Hm
Väska från Hm
Neccesär från Hm
Linne från Hm
Shorts från TopShop

- Blir mycket hm för mig, vill man ha mycket får man handla billigt ;)



My love, simply the best! ♥

Vicky Cristina Barcelona, ikväll!

2008-11-12 | 18:38:11 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Var några dagar sen jag skrev sist. Helgen i stockholm var en av dom bästa på länge! :) Synd bara att inte my love var med =/ I söndags kom iallafall henrik, pappa och mamma till sara i stockholm :) Så alla vi gick ut och åt fars dag lunch, mysigt vare! :) Efter det blev det en kort sväng på stan och sen iväg hem igen. I veckan har det bara varit en massa plugg, imorrn är det inlämning av sv-uppgiften som jag blev färdig med förra veckan, det känns mer än skönt att ha den färdig eftersom vi har geografi prov på fredag och på måndag så är det åter igen dags för matte prov. Känns som att vi har det minst två gånger i månaden, men what ever nog om skolan! :p Ikväll borde jag igentigen plugga, men det får vänta. Ikväll ska jag och evelina gå på bio! :) Vi ska se Vicky Cristina Barcelona, hoppar att den är bra :) Men hanna hade sett den för nån dag sen och sa att den var super :) Nej, nu ska jag och hjärtat äta lite middag och sen kommer eve och ville hit :) Ha en bra kväll, pussar!



You make my day! <3

stockholm inatt

2008-11-08 | 11:51:32 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Okej, bara en snabb update innan det blir att dra ut på stan och inhandla julklappar! Haha, jag har fått för mig att jag ska börja med julklapparna i tid ;) Igår gick jag syrran och christian en riktig lång prommis. Och efter det tillbaka till lägenheten, vi gjorde oss iordning för en party night och sen drog iväg till frida och joakim där det var en massa folk. Kul vare! :D Idag blir det alltså julklapps inhandling, och shopping till mig själv också, hehe ;) Imorrn kommer pappa, mamma och henrik också hit. Jag längtar sååå efter min baby! :) Nej, nu ska vi dra ut på stan, pussar till alla där hemma :)


Dagens låt: Sonja Aldèn - Till en ängel.

Dagens frisyr: Lockigt.

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv.

Dagens klädsel: Gråa byxor, röd blus, svarta skor, svart väska och grå sjal.

Dagens planer: Shopping till tusen.

Dagens dummaste: Allt är bra.

Dagens bästa: Stockholm, skulle verkligen kunna bo här! :)

Dagens vill ha: Jeans, är i sjukt behov av ett par nya.

Dagens godis: Ingenting hittils.

Dagens mat: Frukost.

Dagens humör: Shopping humöret, as always.
Dagens köp: Ingenting, men ska bli en massa ;)





ps. det funkar fortfarande inte att ladda ner bilder, blir så jävla less .ds


Real love :)

a city with life!

2008-11-06 | 17:18:21 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Imorse kom mamma och hämtade upp mig tidigt, vif typ åtta vilket är tidigt för mig, haha ;) Så jag fick säga hej då till hjärtis, alltid lika tråkigt =/ Aja, sen åkte vi till flygplatsen och hämtade sis! :D Vi tre åt frulle på arlanda och sen åkte vi till ikea en sväng, bara en snabbis, mamma skulle ha nå vaser och jul papper ;) Sen skjudsade mami mig och sara till hennes lägenhet och vi stannade där och chillade ett tag, sen drog vi ut på stan och shoppade lite och åt lunch på wayne's, stammis där, haha :p Efter vi hade ätit lunch dråg vi iväg till Nk, jag tycker det är så jävla jobbigt att vara där, haha, det är så mycket så att man inte vet vars man ska kolla ;) Men syrran skulle köpa nån tröja där så jag fick överleva ;b Nu har vi nyss kommit hem och ska strax iväg igen, haha streeesigt värre ;b Men vi ska äta middag med johan, fanny och syrrans kille christian ;) Kommer nog bli najs :) Bra att jag får användning av linnet jag köppte idag på direkten ;) Imorrn blir det mer shopping, måste verkligen hitta mig ett par jeans och klänningar ;) Nu ska jag duscha och sen göra mig iordning för dinner :) Ha det bäst, puss! :)



Dagens låt: Breathing your love.

Dagens frisyr: Utsläppt.

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge, osv.

Dagens klädsel: Svart hög kjol, turkos topp, svarta tights, turkos/svart rutig sjal, brun väska och svarta skor.

Dagens planer: Middag med syster, bror, christian och fanny.

Dagens dummaste: Hjärtat är home och jag är här.

Dagens bästa: Syrran och shopping.

Dagens vill ha: Mat, är verkligen as hungrig just nu, haha.

Dagens godis: Blev en gott&blandat i bilen påväg hit.

Dagens mat: Världens goaste smörgår på wayne's.

Dagens humör: Shopping humöret ;)
Dagens köp: Linne, skor x2, väska osv...bild kommer när det funkar att ladda ner till den här spec bloggen ;)



My love for you is unbreakable ♥

sweet as sugar

2008-11-05 | 18:48:01 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Inatt har jag kunnat sova lite iallafall, känns rätt skönt! ;b Jag åker till stockholm redan imorgon eftersom att jag är för förkyld för att  vara i skolan, blir att ta med matte och försöka jobba lite där iaf :) Idag har jag bara tagit det lugnt framför tv:n och ätit en massa onyttigheter, hehe :p Henrik är på träning och kommer hem på ett tag, då blir det att mysa, jag kommer sakna honom som attans i helgen! :( Men han ska ändå på borta match, och kommer vara borta hela helgen så då känns det lite bättre :) Nej nu ska jag packa och sen äta godis, haha :p

Inköpslista för ''helgen'' :

- Klänningar klänningar och åter klänningar! Behövs mycket nu så här när det närmar sig jul och nyår :)
- Skor, både pumps och ett par riktigt varma :)
- Smycken, lite av varje :p
- Skönhets produkter, kropps krämer osv..
- Toppar
- Jeans
- Tights
, olika färger och material ;)
- En massa impuls köp antar jag ? haha =D



Dagens låt: Beyonce - If I were a boy
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig boll, hehe
Dagens smink: None

Dagens klädsel: Mjukis brallor och henriks tröja

Dagens planer: Packa och sen mysa med min babe :) (bli frisk också )

Dagens dummaste: Fucking förkylningen!

Dagens misslyckande: Jag tappade ut hela o`boy paketet på golvet, kul!

Dagens bästa: Henrik som alltid :)

Dagens köp: Ingenting

Dagens humör: Sjuk, med taggad inför helgen! :)




♥♥  - - Sweet as sugar - -  ♥♥

good news! :):):):)

2008-11-04 | 19:56:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Fick nyss veta att syrran kommer hem på torsdag! Hon har varit i frankrike (på obestämd tid) och nu kommer hon äntilgen hem! :) Så på fredag är det jag som åker till sthlm och är med henne hela helgen! Kommer bli as kul! Hoppas att jag är frisk då, men det tror jag nog :) Och mormor var nyss här så jag fick mig en slant, passar peeeeerfekt till sthlm, får då ska det shoppas kan jag verkligen lova! :-D Nej nu ska jag fortsätta vänta på att henrik ska komma hem från träningen och sen se andra avenyn! :)

 - Puss på världens bästa syster! <3




Henrik, I love you more than words can say ♥

jag har världens sämsta dator !!!!!!

2008-11-04 | 18:17:46 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Aaaaaah vad jag hatar min dator!!! Nyss hade jag skrivit att as långt inlägg och så dog den bara, varför just då ? Så nu orkar jag inte skriva om det, datorn förstör för bloggen..tusan, men jag kan bara meddela att förkylningen verkar vara här för att stanna, hehe :p  Så det blir ingen skola för mig imorrn heller. Nu ska jag göra en rolig lista och hoppas att inte datorn dör igen, take care / J :)

1. Namn? -  Josefine Svensson

2. Ålder? - 17

3. Vart bor du? - Uppsala

4. Bor tillsammans med? - Henrik :)

5. Färg på ditt hus? - Typ vitt och rött :p

6. Hus eller lägenhet? - Både och

7. När är du född? - 13 Augusti 1991

8. Klass? - SP07b

9. Vilket år tar du studenten? - 2010 :):)

10. Något jobb? - Nej

11. När gick du upp i morse? - Har inte gått upp idag, haha :p

12. När ska du sova? - Inatt

13. Duschat idag? - Nej

14. Kramat någon idag? - Ja

15. Pussat någon idag? - Ja

16. Vad har du ätit idag? - Pizza

17. Dagens klädsel? - Mjukis och en mjukiströja

18. Dagens smink? - Inget

19. Dagens sötnos? - Henrik :)

20. Dagens roligaste? - Inget hitills, bara sovit och sjukat mig

socialt:

21. Har du många vänner? - Ja

22. Hur många har du kysst? - Vetinte

23. Vem kramade du senast? - Henrik :)

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Fråga inte mig

27. Har du pojk-/flickvän? - Ja!

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Evelina

29. Vem fick du senast sms ifrån? - Syrran

favorit:

(just nu)

31. Film? - Många..

32. Låt? - Beyonce - If I were a boy

33. Mat? - Kött och potatis gratäng, haha :P

34. Dryck? - Loka

35. Färg? - turkos, brun, vit, svart

37. Stad? - Stockholm

38. Land? - Vetinte

39. Ämne i skolan? - Svenska

40. Människa? - Henrik

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Lauren i the hills eftersom att jag läste om henne i FRIDA :p 

42. Personen du kysste? - Henrik

43. Gången du spydde? - Kommer inte ihåg

44. Gången du grät? - Kommer inte ihåg

45. Pizzan du åt? - I går, vesuvio :)

46. Gången du var i Göteborg? - Förra sommaren

47. Gången du var i Stockholm? - Typ en eller två veckor sen

48. Gången du var full? - Halloween partyt

49. Gången du var hög? - Never

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Vitt

52. Hund eller katt? - Vetinte

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på

54. Tvspel eller datorspel? - Tvspel

55. Singel eller upptagen? - Upptagen

56. Hångla eller ha sex? - De du :p

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Inget

58. Ragga eller bli uppraggad? - Inget

59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big brother

60. Blont eller svart hår? - Brunt haha ;)

61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa

62. Choklad eller lakrits? - Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt

65. Coca cola eller fanta? - Fanta

66. Pizza eller kebab? - Pizza

67. Randigt eller prickigt? - Randigt

68. Älska eller älskas? - Båda

69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - Många

71. Personer du hatar? - Ingen, kanske någon enstaka?

72. Gånger du varit full? - Räknar inte

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Haha, har inte räknat ;)

74. Glassar du ätit på en dag? - Vet ej, men många

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Hm , jag vet inte

76. Gånger du haft minnesluckor? - Några fååå

77. Gånger du varit hög? Noll

78. Personer du saknar just nu? - Syrran

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Once

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Henrik

81. Ska du träffa imorgon? - Jadu, det har jag inte bestämmt

82. Sjöng du senast för? - Mamma, haha :p

83. Hade du senast en msn-konversation med? - Jimmy

84. Spelade du tvspel med senast? - Brushan!

85. Vill du ta med på resa nu? - Hjärtat + vänner :)

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha, de du

87. Förtjänar att dö? - Ingen egentligen

88. Är söt? - Henriiiiiik och friends!

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Henrik :)

vad:

90. Gör dig glad? - Henrik, mina vänner och familj (shopping)

91. Gör dig ledsen? - Olika

92. Vill du helst göra nu? - Bli frisk!

93. Önskar du att du slapp göra? - Jag vet inte riktigt..

94. Vill du ha nu? - En chokladkaka skulle inte vara helt fel, hahaha ;)

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Länge kvar men en resa eller pengar

96. Längtar du till? - Henriks studentbal :)

97. Tycker du om dina betyg? - Dom funkar väl

98. Ångrar du i ditt liv? - Enstaka saker

99. Är det bästa som hänt dig? - Henrik!!

100. Hur mycket är klockan?- 18.17



Du är bääääst! ♥

sjukstuga at my place!

2008-11-03 | 16:31:41 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Blev verkligen en lyckad halloween fest måste jag säga! :) Jag och min baby stannade till sent på natten, då kom hans mamma och hämtade oss och vi åkte hem till dom och sov :) I går när vi hade vaknat år vi lunch och efter det skjudsade hams mamma oss till oss, haha det där lät lite kul, oss till oss :P men men ;) Då la vi oss i soffan och chillade, såg repriser från lite oika program osv.. :) På kvällen hände nått jävligt onödigt....jag fick världens förkylning, har kännt att det har varit nånting med var först igrå den "bröt ut" på riktigt. Så jävla jobbigt, så det blev ingen skola för mig today. Innan hjärtat åkte imorse skjudsade han mig till mamsen och hon har tagithand om mig hela dagen :) Tack söto! Just nu känns det som att jag kommer svimma vilken minut som hällst för har hut mycket feber som hällst!!! Blir att åka till vårdcentralen om den inte går ner..tusan vad jobbigt det är! Nu kommer snart mitt guldhjärta hit, hoppas att jag inte smittar honom, haha är svårt att inte göra det, han får överlava en förkylning helt enkelt eller stanna hemma :p Nu ska jag trycka i mig ett palet med krossad choklad glass för det är bra för halsen...hahaha :p




Förevigt♥

halloween fest :)

2008-11-01 | 13:13:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår blev det en heldag på stan med världens bästa! :) Mysigt, shoppade lite nytt och han hittade sig en vinter jacka. Sen gick vi hem och efter ett tag kom hanna, albin, evelina och ville hit och vi planerade det sista inför dagens partaj, åt mys middag och såg idol. Hanna och albin åkte ham efter idol utröstningen, men eve och ville stannade kvar, blev så sent så det var lika bra att dom sov över :) Nu har vi nyss ätit lite frukost/lunch och ska bara duscha innan vi beger oss mot hanna, klockrena dräkter måste jag såga att vi girls har valt, kommer se ut som en stripp klibb, haha :P Blir nog kul...;) Nej nu ska jag duscha, ha världens bästa halloween! :):):)



Puss på värdens bästa pojkvän! :) ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus