fotboll och söndags chill

2009-04-26 | 18:14:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
igår vid typ fem skjudsade pappa mig och henrik till ville där han och eve var. vi fyra grillade och satt ute hela kvällen och bara pratade :) var as trevligt! blev att vi stannade där och sov, haha, alla vi fyra i katarina och anders säng, blev lite trångt, men det funkade ;) vaknade imorse vid halv elva, då åt vi lunch och sen åkte pojkarna iväg till konstgräset och jag och e gjorde oss iordning och åkte också dit senare för att titta på våra babes :p när dom spelat färdigt gick jag och gubben hem och ''lagade'' middag, rostbiff och potatissallad, mums ;) nu är det bara söndags chill som häller. tagga inför ännu en skolvecka :p van veeteren - carambole ikväll, spännade haha. lovan och anton kommer kanske hit och ser den med oss :) gubben sitter och tar det allmänt lungt ute på balkongen i solen. ser härligt ut :) ska gå och sätta mig där med honom nu :) höres ♥




Tusen hjärtan ! <3

vädret är på topp !

2009-04-25 | 14:02:50 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
blev att vi stannade här och sov igår :) såg dude where's my car. alla hade sett den förut utom jag, så dom tyckte att den var rätt kass haha :p men jag tyckte iaf att den var bra ;) vaknade vid elva i morse, då fixade mamma go frulle till oss med smothies osv, var riktigt gott ! sen gick vi ut och satte oss och pressade lite i solen. dom andra sitter fortfarande kvar, men jag skulle gå in och fixa lite loka och frukt, så jag passade på med ett inlägg på samma gång :p nu kom syrran också, ska gå och prata med henne, och sen presssa ,haha. hörs ♥

 jullan, evelina och josefine :)



I will always love you ;-*

veckan som varit

2009-04-24 | 20:01:32 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
tisdag - skola, sen stan med jullan och evelina :) införskaffade mig lite nya linnen och ett par röda jeansleggings. när jag kom hem blev det middag och sen dirr ut igen för att träna med e :) efter vi hade tränat åkte vi hit och pluggade lite, eller massor! ;)

onsdag - vi slutade 11.15,  då hämtade syrran och christian mig på skolan och vi åkte till dom i stockholm och bara mös hela dagen på stan i go vädret :) sen på kvällen kom mamma och pappa också dit så blev middag i gamlastan :)

torsdag - hade sovis till halv evla..så det var ju grymt najs! och slutade två, så alltså ingen jobbig dag :b efter skolan gick jag och evelina hit och chilalde. sen kom gubben och ville också, och vi lagade tacos :) sen åkte pojkarna iväg på träning och jag och evelina gick ut på en promenad i vår vädret :)

idag - slutade för dagen halv tre. då var det chillet på stan en stund med brudarna och sen hämtade gubben mig och vi åkte till mamma & pappa, där vi också är nu :) har precis ätit grillat, mhh! ikväll blir det bara att vara här och ta det lungt med en massa godis, eller kanske en fruktsallad? beach 2009 väntar ju..haha :p nu är det tv som gäller, puss

sikken helg :)

2009-04-20 | 21:36:53 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
lördagen var heeelt perfekt! jag vill också fylla 18 och följa med alla ut efteråt..men men :p när alla över 18 drog ut åkte jag, hanna och lovan iväg och roade oss på andra platser i uppsla...haha kul var det då :) gubben ringde vid halv fyra då han skulle hem från people. så jag gick och mötte upp han och sen gick vi hem och sov. :) i går sov vi till två, skönt vare! låg bara hemma och chillade resten av dagen, anton och lovan kom förbi på kvällen och såg sanningens ögonblick med oss :) idag har det varit skola. slutade två, då hämtade eves mamma mig och e och vi tre åkte och kollade på ute möbler till dom. dom hittade ett per rejält snygga.. efteråt åkte vi och kollade fotti :) när den var slut gick jag, hjärtat, eve och ville till waynes och åt. höll på at dö av hunger!! så var mums med mat :D nu sitter jag och henrik här hemma och båda pluggar, riktigt kul kväll alltså! dock måste ju plugget ändå göras ;)


Skulle du kunna låta din kille krama en annan tjej? ja
Vilken färg är det på den bh du har på dig just nu? haha vad är det för fråga? haha, svart
Går du i någon sport? nej
Har du bra självförtoende? det är di inte dåligt
Har ni mycket rast? lagom
Vem är din bästa kompis? evelina
Använder du hårwax? nej
HårSpray? ja
Parfym?  yes
Skulle du kunna låta din kille åka utomlands utan dig?  ja?
När du är tillsammans med en, umgås du med andra killar då? ja
När du är tillsammans med en, vill du att den killen ska med på fest när du ska dit med andra tjejer? självklart :)
Hur ofta vill du träffa den du är tillsammans med? varje dag :)

Personligt

Namn: josefine
Kön: tjej
Ålder: 17 år
Hårfärg: mörk brun
Ögonfärg: blå
Boende: lägenhet/hus
Vänner: många :)
MSN: ja

Vänner
Antal: man kan väl inte räkna sina vänner ?

Välj en vän som...
Du litar på: evelina
Får dig glad: evelina, lovisa
Du skrattar ofta med: evelina, lovan, julia, hanna
Är saknad: min hanna
Du känt länge: hanna, vänner sen vaggan lixom :p
Du gjort mycket med: haha eve

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg?: haha ja!
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: heheh ja
När grät du senast?: jag vet inte, länge sen
Har du varit riktigt kär?: klart, är det ju nu :)
Menar du det du säger?: ja det gör jag

Ditt eller datt
Pengar eller kärlek?: kärlek
Singel eller förhållande?: förhållande
Sola eller bada?: sola
Mobil eller dator?: mobilen
Gröna Lund eller Liseberg?: grönalund
Mc Donalds eller Burger King?: donken
Dans eller sång?: sång
Fotboll eller innebandy?: fotboll
Flyga eller åka båt?: flyga

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig?: ja
Har du varit kär i din bästa kompis?: nej
Har du ljugit?: ja
Har du fuskat på ett prov?: nja..
Har du berättat vidare en hemlighet?: till dom jag kan lita på
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet?: ja
Har du en hemlighet som bara du vet?: yes :p

Resor
Har du varit utomlands?: jopp
Har du åkt flygplan?: jies
Har du bott utomlands?: nej
Vart isåfall?: -

Rik eller fattig?
Har du...
Eget rum?: jaa ! egen lägga till och med ;)
Egen TV?: ja
DVD?: ja
Dator?: yess
Mobil?: jo
Kontokort?: yes
Över 2000 kr?: ja
Pool?: hemma hos mamma och pappa :)
Cross/moppe? moppe, som dock aldrig används
Jacuzzi?: yes
Villa?: jo
Märkeskläder?: endel :)
Smink/smycken för över 5000 kr?: ja :)

Dagens
Kläder?: jeans leggings, tunika, skeakers
Smink?: samma som alltid
Smycken?: stora örhängen och armband
Humör?: helt ok :)

                                   

  nu är det pluggg som gäller....(Y)


 puss på min henrik ;-*

 

grattis till min e

2009-04-18 | 13:55:17 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

okej, i veckan har det inte hänt mycket alls. bara samma vanliga :) igår fyllde evelina 18, grattis till min älskling :) var iallafall och såg våra pojkars match igår. efter matchen åkte jag gubben och anton till oss och lagade go middag. sen på kvällen åkte vi till antons lägga där vi lirade lite poker, jag vann inte. haha ;p imorse dirr när jag vaknade vid tio duschade jag och sen kom pappa och skjudsade mig till evelina :) nu är jag här hos henne och vi fixar med en massa :) gubben och ville kommer strax hit också :) men nu är det tagg och fix som gäller, kommer bli en naaajs kväll ! party pussar !




hjärta till min henrik <3

tillbaka till vekligheten...

2009-04-14 | 14:55:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
så var ännu ett lov över..kom iaf hem från söderhamn i söndags. på kvällen var jag med evelina som jag saknat som tuuusan! åkte och solade sen blev en lång prommis, kändes helt ok efter alla påskägg jag tryckt i mig..sen gick vi till ville och såg slutet på sanningens ögonblick med honom och gubben :) vid ett gick jag och henrik till oss och sov. igår åkte jag, evelina, mamma och evelinas mamma till stockholm. åkte först till syrrans lägga och jag hämtade lite kläder som jag glömt där. sen drog vi ut på stan och shoppade lite. har börjat sökandet av skolavslutning klänning..dock hittade jag ingen, men har sett många fina på nelly, topshop och style by stars, så jag får se :) sen tog vi en färja över till djurgården, måste vara världens mysigaste ställe tror jag? sen promenerade vi tillbaka till stan, trots att jag och eve ville ta färjan så envisades våra hurtiga mammor om prommenaden, så fick bli så iallafall, haha ;) när vi kom tillbaka till stan blev det en mjukglass på någon mysig uteservering :) sen blifärd tillbaka hem igen. ååh vad jag älskar att bo nära stockholm så att man kan ta sånna impuls trippar dit ibland :) när vi kom hem tog jag en snabb dusch och gjorde mig efter det iordning. sen cyklade jag iväg för att kolla gubbens match tillsamans med lovisa och amanda :) väntade på honom efter matchen, när han duschan färdigt cyklade vi iväg till hans mamma & pappa och åt middag. sen hem och mös framför tv:n :) blev en tidig kväll med tanke på dagens skola..ändå var jag totalt död imorse. tur att det endast blev en kort skoldag idag! kom typ nyss hem, men ska ut igen för en tur på stan med eve, lovisa och julia :) ikväll ska jag eve och lovan fixa med våran religions redovisning, inte kul men måste göras. nu är det iallafall stan med brudarna som gäller ett tag :) pussar.

dagens outfit ↓



ett låångt inlägg blev det..haha


största + till min henrik ;-*

söderhamn

2009-04-11 | 16:10:45 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

I torsdags kväll åkte jag mamma pappa och gubben iväg hit till söderhamn. Vi bor hos min moster, kul att träffa alla kussar :) I går tog sofia (min kusin) + hennes pojkvän linus med mig och henrik på stan. :) Shoppade lite och sen blev det 'mellanmål' på donken också! ;) På kvällen blev det bara att umgås med släkt osv. Idag får vi se vad som händer, jag har nyss gjort mig iordning och väntar på att gubben + sofia också ska bli färdiga så att vi kan hitta på nånting, vädret är ju på topp för tusan :) Syrran och christian kommer på ett tag också, yes! <3 Nej nu ska jag se om henrik har dött i duschen eller vad som hänt? haha :p Ha en bra påsk!

dagens outfit :


henrik andersson, love love and love <3

dinner med mina tre bästa

2009-04-08 | 18:09:33 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
idag hade jag gubben ville och evis tänkt åka iväg till gubbens stuga. dock blev det inte så för vädret svek, attans :p men dom kom iallafall hit vid två tiden kanske. då åt vi lunch och chillade. sen gick vi och handlade middah, kött och pommes + en stark pepparsås står på kvällens meny :) imorgon börjar påsken också, mamma&pappa vill ha med mig och henrik till söderhamn, så blir nog att vi åker dit imorgon kväll och stannar till söndag eller nått :) hoppas iallafall på feta påskägg heheh :p men nu ska jag återgå till mat lagandet, love





Jag älskar dig mest av allt <3

sommar längtan...

2009-04-06 | 17:43:26 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Sommar tider, jag känner det är någonting på gång, sommar tider
sommar tider, stannar inte natten lång, sommar tider
Snurrar runt i en stad som glöder, som viskar bli min inatt

Sommar tider, hej hej, sommar tider
Ge mig din hunger, Ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommar tider, hej hej, sommar tider
Läppar mot Läppar som tar mig i brand (oh oh oh)
som ger sommar tider till varann

Sommar tider, sommar sommar våt och het, sommar tider
sommar tider, kom och lek en sommarlek, sommartider
Lev ditt liv i den tid som brinner som lockar stanna inatt
Sommar tider, hej hej, sommar tider
Ge mig din hunger, Ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommar tider, hej hej, sommar tider
Läppar mot Läppar två hjärtan i brand (oh oh oh)
som ger sommar tider till varann

Sommartider, sommartider, sommartider, tar mig till en annan värld
Sommartider

Sommar tider, hej hej, sommar tider
Ge mig din hunger, Ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommar tider, hej hej, sommar tider
Läppar mot Läppar som tar mig i brand
som ger sommar tider till varann

Sommar tider, hej hej, sommar tider
Ge mig din hunger, Ge mig din hand
Ge mig allt du vill och allt du kan
Sommar tider, hej hej, sommar tider
Läppar mot Läppar två hjärtan i brand
som ger sommar tider till varann


Sommar bild på hög nivå.. ↓

mums väder

2009-04-05 | 14:51:41 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår vid två tiden kom henriks mamma & pappa och hämtade oss. och vi åkte iväg till deras stuga. :) var go väder så vi satt ute på altanen och mös hela dagen :) på kvällen blev det middag, oxfile och potatis ''bollar'', var sjuuukt gott :) sen såg vi en massa tv och mös. Imorse gick vi upp vid tio kanske. Åkte hem dirr efter att vi hade ätit frukost. När vi kom hem blev det duschen och sen hämtade mamma mig. och nu sitter jag här i mitt gamla rum, saknar det ibland, men all saknad jämnar ut sig när jag får bo med gubben :) iallafall, evelina kommer hit strax, var snack om träning, får se. Ikväll är det filmkväll hos ville som gäller iallafall. pussar!




Min henrik är bäst! ;-***

oj oj oj..

2009-04-03 | 17:03:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
..så länge sen det var jag skrev! har helt enkelt inte haft tid, mycket, eller massor, med plugg nu!  I veckan har vi till exempel haft tre prov + två inlämningar...Men nu efter helgen börjar det lätta iallafall lite :) Idag efter skolan gick jag och evelina på stan ett tag. Tog en glass i vår vädret som närmar sig, härligt som tusan =D längtar till sommaren massvis! Aah, kommer bli en så jäkla bra sommar alltså! :):) Nu ska jag fixa iordning mig lite och sen ta bussen som går klockan sex till lovan för en myskväll med henne och evelina :) Gubben, anton och ville kommer nog också dit :) Nu är det dags att avrunda. :)

Dagens låt: there she goes 

Dagens smink: vanliga

Dagens planer: Myskväll med evelina och lovisa + våra pojkar :)

Dagens dummaste: -

Dagens misslyckande: -

Dagens bästa: SNART ÄR SOMMAREN HÄR :)

Dagens köp: gass och en turkos bas-topp

Dagens godis: glass räknas väl inte?
Dagens vill ha: sommar och där med sommarlov :)
Dagens klädsel: ↓





Jag älskar dig mest <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus