I wanna grow old with you

2008-08-31 | 10:59:14 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
igår blev det myskväll med hanna :)  var uppe och pratade hela natten, så blev inte mycket somn, men vi får överleva med det. haha =) nu har hanna nyss åkt för att träffa albin och snart kommer hjärtat hit! ååh, jag har saknat honnom :):) sen ikväll kommer hanna troligt vis hit och sover igen :) och imorrn skola igen, börjar halv tio så liten sovmorgon iallafall :) nu ska jag städa lite här, puss! :)



♥I wanna grow old

with you, I wanna die

lying in your arms

I wanna grow old

with you, I wanna be

looking in your

eyes, I wanna be

there for you,

sharing in everything

you do, I wanna grow

old with you♥

shopaholic och vänner för livet!

2008-08-30 | 16:32:58 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu har jag och hanna nyss kommit hem! Ikväll blir det att ha myskväll och se film med henne. Hon behöver det verkligen, gumman! <3 Så ingen utgång eller nått sådant, bara så mycket tid som möjligt med henne för att göra alllting bra igen. Ja, och här sitter jag och snackar om saker som ingen förstår, men det är så att det är lite problem mellan hanna och albin, så hon nästan bor här nu, tycker så grymt synd om henne! Men allt blir bra tillslut, efter regn kommer solsken :) Så nu ska vi gå ivåg och köpa massor av godis och chips och tröstäta ikväll, hahaha :p Hittade lite bra saker på stan idag också, dock ingen jacka, attans :p Får ta det senare, men nu ska jag låta hanna blogga lite och sen ska vi gå, puss! :)

Dagens shopping! :)





Byxa-Hm
Sjal-Hm
Cardigan-Hm
Väska-Gina
Kjol-Monki
Kjol-Gina




Baby, jag älskar dig! ♥

shopping

2008-08-30 | 10:29:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

I veckan har det hänt massor av saker :p Hjärtat åkte bort i torsdags och är botra till imorgon så jag saknar honom och vill att han ska komma hit NU! hehe :) Ja, och jag och hanna har tränat tisdag, onsdag och igår (fredag) så det känns skönt! I går blev det ett spinning pass också! Haha vi hängde kanske inte med så bra men övning ger färdighet! Efter vi hade gymmat färdigt kom johan och hämtade oss och vi åkte till mig och kollade runt lite på internet, hittat massa som jag vill beställa, men jag får se :p Senare på kvällen tog vi en prommis och sen tillbaka till mig och såg tv och sov :) Nu har vi nyss vaknat! :) Hade tänkt ta oss in till stan och träffa anna, malle och lovisa för lite shopping och fika :) Jag måste köpa en ny vind jacka, hade tänkt mig en hellyhansen eller något sådant, bara den är i nån färg, typ turkos eller rosa skulle sitta fint, hehe :) Nå nu har mamma fixar frulle till oss och hanna är i duschen, så strax bär det iväg till stan! Ha en bra dag! Puss :)




Nothing compares to you ♥

tisdag

2008-08-26 | 20:16:07 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Igår var det då först skola och sen efter det for jag och hanna och tränade! Känndes underbart skönt att börja efter som att det har varit mycket godis i sommar, men så blir det ju typ automatiskt ;b Efter jag hade tränat kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och duschade och åt. Sen vid sju tiden for jag till mitt guldhjärta :) Vi såg mean girls osv. Sen imorse gick jag upp vid sex, jag började kvart över sju så bara att gå upp :p Jag fixade mig iordning och sen pussade på henrik innan jag drog iväg till skolis :) Hade lång lunch, så jag, hanna och anna åt på wayne's åter igen :) Mumma! Sen tillbaka till skolan igen. Efter skolan gick jag till stan och mötte upp mamma :) Fick mig en shoppingtur med henne som hon lovat :p Så jag hittade mig lite kläder. Nu sitter jag hos hanna med henne hjärtat och albin och vi ska montera ihop hennes möbler och inreda rummet! :) Kommer bli sååå najs! :) Ge mig hennes rum, snälla? Hehe ;) Senare ikväll far jag och hjärtat till mig och sover. Båda vi har sovmorgon i morrn så det blir att sova läänge! Skönt! Börjar inte förrens halv två men går dock till halv fem så lite sämre är ju det, menmen, man kan ju inte få allt :p Efter skolan blir det nog ett tränings pass på gymmet för mig och hanna, anna kanske också hänger med! :) Men nu ska jag hjälpa till här, pusss! :)

                                                             
                                                                               Du är sååå underbar!

söderhamn

2008-08-24 | 21:56:38 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I fredags vaknade jag och min baby vid sju tiden, sen skola, jag slutade vid halv ett då kom mamma och hämtade mig och jag åkte hem och packade efter som att vi skulle på släktträff senare på dagen. Sen vid två åkte jag, mamma, pappa och syrran och hämtade upp henrik från skolan och efter det åkte vi till söderhamn där släktträffen var. Jag hatar släktträffar! Fattar inte varför man ska träffa typ sin mosters mammas barn? Vad är det som är så roligt med det? Aja, jag fick överleva för mamma tvingade med mig (hon lovade mig en shopping tur senare i veckan, haha). Lite kul att visa upp henrik iallafall, haha ;b Så där har jag tillbringat min helg, kulkul! ;) Kom hem idag vid tre då hade byggjobbarna som jobbar med min toalett typ hunnit klart golvet, eller dom jobbar ju inte på helgen så det hade dom hunnit i fredags ;b Imorrn är det skola igen, och efter det blir det nog att fara och träna med hanna :) Känns skönt att komma igång med det!  Nu ska jag gå och lägga mig med hjärtat som ligger och ser nån film. Ha det bäst! (:

torsdag

2008-08-21 | 15:46:22 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
Så då var nästen den första skolveckan över! Imorse vaknade jag och hjärtat vid halv sju fixade frulle och det gamla vanliga ;) Sen skjudsade mamma oss till skolan. Slutade halv två, då gick jag och hanna till stan och shoppade tränings kläder, nästa vecka hade vi tänkt dra igång med gymmandet ;b Hittade fina saker, sen gick vi och fikade på wayne's :) Nu har jag tömt hela mitt badrum för pappa har hämtat allt som vi beställde, så dom ska nog börja fixa här imorgon:) Strax kommer henrik hit och jag ska laga middag åt honom och syrran (får se hur det går) jag är inte världsbäst men ;b mami och papi skulle ha typ konferens eller nånting, jag är inte så insatt, så vi tre är själva här ikväll + att kanske johan och fanny kommer :) Nu ska jag kolla hur kaklet såg ut och sen köra igång med matlagendet! :) puss!




du är bäst! :) ♥

onsdag

2008-08-20 | 09:47:31 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår vaknade vi vid halv sju, fixade och gjorde frulle. Albin kom och hämtade upp henrik vid halv åtta då satte jag mig och åt frulle med hjärtats mamma :) Vid nio skjudsade hon mig till skolan. Dagen började med att vi fick veta schemat, bättre i år än förra året! :):) Så idag har vi sovmorgon till halv elva! ChilL ;) Iallafall så efter skolan var jag med hanna och anna, började rensa ur mitt badrum och gick prommis. Vid sju tiden kom hjärtat hit, såg tv osv :) Imorse vaknade vi också vid halv sju, hjärtat var tvungen att stiga upp direkt men jag låg kvar och drog mig lääänge haha ;) Så han fixade frukost åt mig, söto! :) Efter det var han tvungen att åka så jag duschade och gjorde mig iordning. Får se vad som händer efter skolan idag, var snack om att jag och hanny skulle shoppa tränings kläder eftersom att vi ska börja gymma ;) Så vi får se. Nu ska jag torka håret, puss! :)



Du är allt och mycket mer ♥

fresh food på wayne's coffee

2008-08-18 | 17:46:05 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Igår träffade jag och henrik hanna och albin på stan, shoppade lite nya kläder inför skolan. Skippade lunckan innan gick istället och åt på wayne's, mumma! Smörgås och ice tea och sen brownies till efterrätt! :) När mamma & pappa kom hem från sthlm vid halv fem kom dom och hämtade mig och hjärtat och vi åkte till mig och såg tv och laddade inför skolan. :b Imorse vaknade vi vid sex tiden, då gick jag direkt och dusckade och henrik fixade med frukosten! :) Vid åtta tog henrik bussen till skolan och jag fortastte och fixa tills ca nio då hanna och hennes mamma kom och hämtade upp mig och skjudsade oss till skolan. Chill första dag, rätt så kul att träffa alla igen! :) Gjorde inte spec mycket och fick sluta före lunch. Då gick jag och hanna till stan och väntade på att henrik och albin skulle komma. Kikade lite på jackor, måste hitta mig en ny vinter jacka och en höst jacka, hittade massa snyggt, men jag vet inte ;) Boysen kom vid halv två, då gick vi och känade på McDonalds, går inte att jämföra med wayne's, men hehe ;) Vid tre kom henriks mamma och hämtade mig och hjärtat och vi åkte till honom. Nu har vi nyss ätit tacos och ska strax gå ut och prommenera, kanske först till mig och tar med oss hunden? Får se. Imorrn skola, alvaret! Haha ;9 Ha det bra, puss! (:

min förstadageniskloan outfit ;) (klicka för större bild)


Du är bäst i världen! ♥

back to school!

2008-08-17 | 11:07:48 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Gårdags kvällen blev trelig, hoppas att haf inte har smittat ner alla med min förkylning bara! ;) Men det mesta har gått över, bara lite ont i halsen nu och det kan man ju rädda med ett ton halstabletter, haha! Kom i säng tidigt och jag kände att det verkligen behövdes också, somnade kring elva tiden. Nu har vi nyss vaknat och ska strax gå ner och laga frukost/lunch, får se vad det blir älskling var sugen på nudlar, så förmodligen det ;) Får se vad vi hittar på idag, sista dagen på sommarlovet, sjukt fort det har gått! Kanske en sväng på stan för att inhandla lite 'förstadageniskolankläder' haha, så får det bli! Nu frukost, puss!




I will always love you ♥

världsrekord

2008-08-16 | 17:25:33 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Sist när jag hade skrivit så fixade jag frulle åt hjärtat, han blev glad, hehe ;) Låg i sängen tills hanna kom vid halv tre då satte vi tre oss framför tv:n och såg OS. Jag säger bara en sak, Usain Bolt, nytt världsrekord på100m, 9,69! Jag har aldrig gillat sport så värst mycket, men man blev faktiskt glad bara av att se det! ;) När loppet var över ringde hanna till albin och frågade om han var död ;b Han hade fortfarande legat kvar i sängen, men sa att han skulle komma nu. Och på vägen köpa mat till ikväll. Trippel par-middag, jag&hjärtat, hanna&albin och min syster och hennes kille! :):) Blir nog trevligt, och ännu bättre vore det om jag kunde andas hahaha ;b Ringde till mamma också, näs-spray och te var det som skulle göra det lättare för mig att andas och mindre ont i halsen. Hjälpte faktiskt! Så nu kan jag nästan andas iallafall ;) Såg att det var 14 suger ikväll, dock klockan 01.30, är ingen höjdarfilm men, kanske tom sover då haha ;) Nu ska jag duscha och fräscha upp mig lite innan det ska bli middag :) Ha en bra kväll allihopa! Puss!

 Tack för att jag har dig! ♥

lördag

2008-08-16 | 13:47:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu har jag både sett the hills och städat, har alfrig haft så här lite å göra haha ;) Men som tur är kommer hanna strax, och kanske också albin om hon får upp honom ur sängen ;) Annars kommer han nog senare. Henrik ligger fortfarande i sängen och är bakis, men har är vaken och set är inte vanligt när klockan är 20 i två hahaha ;) Nu ska jag fixa frulle till honom, puss!




I love you so! ♥

the hills

2008-08-16 | 11:59:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu är glassen slut och jag känner att jag inte kan ligga ner utan att inte få luft och kvävas, haha ;) Och så är jag rastlös, jag vet inte vad jag ska göra. Alla sover, vilket jag också borde men det går verkligen inte, ska ringa mamma och fråga om det är nått fel på mig haha, eller nej, då blir hon bara orolig och kommer ringa en gång i halvtimmen och kolla så att jag lever men så är nog de flesta mammor hehe. Kanske skulle ta och se några avsnitt av the hills, det var längesen! :) Får bli så, skriver mer senare i brist på annat, haha ;)



Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Josefine
Hur svarar du i mobilen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Haha yes
Ringer du mycket till andra? Hyfsat
Vem ringde du senast? Hanna tror jag
Senast kramat och när? Henrik, nyss, fast han sov ju så det var nog mest jag som kramade, haha ;)
Senast pussat och när? Henrik, igår innan vi somnade
Antal timmar sömn inatt? Hm, max en halv!
Vem sov hos dig senast? Henrik
Vem vet mest om dig? Henrik&Hanna
Vem vet du mest om? Samma
Vad ser du fram emot? Att bli frisk och sova :)
Vad vill du ha just nu? Kläder och mer glass
Sista ordet? ?

VILKEN
Tidning läser du: Olika, frida, solo osv.
Buss åker du oftast: åker inte ofta
Fråga ställer du oftast: vetinte
Film såg du senast: Skruva den som beckham
Anser du dig själv som snygg:
jag vet inte?
Vem är snyggast: Henrik <33
Har du varit kär: Ja
Är du kär nu: Ja!!
Är du en bra flick/pojkvän: Den allra bästa
Har någon varit otrogen mot dig: Nej
Har någon varit otrogen mot någon med dig: Nej
Hur många på din vännerlista har du hånglat med: Vännerlista?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Vad åt du senast? Glass
Har du varit med i en rättegång? Nej
Är du polare med grannarna? Nej, men man vet ju vem dom är ;)
Vilka språk pratar din mamma? Svenska & Engelska
Vilka länder har du bott i? Sverige
Senaste piercingen? Öronen?
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Torsdag
Gay? haha vad?
Har du täckt någons hus med toalettpapper? haha nej
Suger det här? Nej, haha är kul! ;b
Har du varit på ett party?  Yes haha ;)
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror: Haha, hm inte vet jag? ;)
Har du varit utomlands? Ja
Har du sett din bästa vän naken? haha vetinte
Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Alla har varit bra
Var är dina syskon just nu? Johan är i stockholm och sara ligger förmodligen och sover i hennes rum ;)
Vilken tid gick du upp imorse? Gick aldrig upp
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Vi kommer och hjälper er senare ska bara till stan och fixa! Pussss :):)
När var du sjuk senast? Hm, nu? =(
Vem är den senaste kändisen du tog i? Vetinte
Vad finns i din bakficka? va?
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Partyy!
Vad är det första du gör på morgonen? Äter
Vad ska du göra efter det här? Hämta glass och se the hills!

dagenefter och ingen sömn

2008-08-16 | 10:22:55 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Attans vilket party det var här igår, känns ganska konstigt att det är så tomt och tyst nu. Jag och hjärtat kom i säng vid halv fem tiden, fast jag har inte sovit en blund på hela natten, har blivit förkyld, så från halv fem till sju har jag legat sömnlös i sängen. Vid sju flyttade jag mig till soffan för att henrik skulle få sova och inte veckas av mina nysningar hela tiden, hehe ;) Så jag har legat och sett massa film fram till nu. Jag är verkligen trött, har inte kännt mig så här på lääänge! Hoppas att jag överlever ;) Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och äta glass och knapra halstabletter haha. Får se vad vi hittar på senare idag, om jag känner henrik rätt så kommer han sova till fyra ;b Hanna kommer troligtvis hit lite senare och hjälper till att städa undan lite.Uppdaterar senare =) Nu glass&halstabletter! Puss!



You make my day!♥

big night

2008-08-15 | 15:02:14 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu så har nyss hanna&albin kommit och vi sitter och kollar på gamla bilder, haha ;) Har det mesta fixat till ikväll nu så det är ju bra. Snart så måste vi börja göra oss iordning, vid sex tiden kommer folket ;) Nu ska vi fortsätta och kolla på bilder, så vi hörs imorgon! - det kommer bli en kväll värd att minnas!

 
- Jag drar minen, men min baby är snygg som vanligt! <3 Jag är så grymt glad att jag har dig!


fredag tjalalalala

2008-08-15 | 12:11:41 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår kom mami och hämtade upp mig och vi åkte och handlade och fixade massor! Efter det åkte vi och hämtade upp hanna och sen skjudsade hon oss till anna. Där gjorde vi middag och sen blev det bio. Efter bion skjudsade hannas mamma hem mig, jag och syrran var ensamna hemma eftersom att mamma&pappa far till johan i sthlm över helgen :) Imorse vaknade jag tidigt och tog moppen till hjärtat efter som att han var där, men han låg fortfarande och sov så jag kröp ner hos honom och sov till halv tolv! :) Nu har vi nuss ätit lunch och nu ska vi strax hem till mig och börja fixa för ikväll! Hanna och albin kommer nog också och hjälper. Skriver mer senare, puss!



Vi är ett tillsammans ♥

Stan

2008-08-14 | 15:47:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu kom jag nyss hem från stan, hjärtat är på träing och jag sitter här ensam med min lilla hund och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan åka och handla :) Hittade mig lite nya saker på stan idag också:


klänning-monki
blus-h&m
pumps-wedins
kjol-lindex

Du gör mig hel




Medans jag väntar så får det bli en till..;)

Kärleken:
Har du hittat den rätta killen? absolut!
Har du en kille just nu? ja
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? ja
På rumpan? ja
På brösten? ja
Kyssa dig på halsen? ja
Kyssa dig på munnen? ja
Kyssa dig på kinden? ja
Gillar du någon? nej, jag älskar! :)
Vad heter personen du gillar? henrik jonsson <3

Skolan:
Går du i skolan? ja
Har du någon gång skolkat? nej
Har du varit i skolan idag? nej, sommarlov! :)

Annat:
Hur mår du just nu? bra
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? självklart? haha
Har du piercat dig? räknas öronen?
I så fall, vart?-

Telefon/mobil:
Vem ringde du senast? hanna
Vem ringde dig senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? hanna
Vem sms:a du till senast? hanna

Övrigt:
Är du hungrig just nu? lite ;b
Vad är klockan nu? 15.47
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? bloggen osv

Familj:
Hur länge sedan var det du träffa din mamma? igår kväll
Hur länge sen var det du träffa din pappa? samma

Har du något syskon? ja

Vad tycker du om dina syskon? bäst, vad annars? ;)

Övrigt:
Har du sminkat dig idag? ja
I så fall, vad för smink? mascara, foundation, rouge och nått mer kanske?
Vad har du för bh/topp på dig just nu? en vit bh
Vad har du på dig för kläder? svarta chinos, vitt linne och svart caridgan + sjal :)

Smink & Hår;
Använder du mascara? ja
Andväder du Wax? nej
Använder du kajal? ibland
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? ibland
Andänder du mousse? ja
Använder du deodorant? ja
Använder du parfym? ja
Använder du ögonfransböjare? ja
Använder du täckstift? ja
Använder du läppglans/läppstift? läppglans ibland
Använder du rouge? ja
Noppar du ögonbrynen? ja
Uppsatt hår eller hängande? beror på
Plattar/lockar du håret? plattar ibland
Duschar du varje dag? ja
Målar du naglarna efter varje gång du duschat? nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag? ja

s.a.t.c

2008-08-14 | 12:26:22 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Nu ska jag och hanna iväg till stan ett tag, fick pengar igår som bränner i fickan. haha ;) Men är ingenting som jag direkt behöver, så jag får se vad som händer. Ikväll blir det sex and the city med hanna&anna! :)

godmorgon

2008-08-14 | 11:11:17 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Då var det bara 364 dagar kvar till nästa födelsedag, haha ;) Imorse vaknade jag och hjärtat vid tio, tidigt haha ;) Gick ut på en prommis med min hund, polly, i regnet, haha vi fick typ tvinga med oss henne ;) Men tillslut så gick hon iallafall, kom tillbaka bid halv elva, då satte jag mig här och älskling gick för att laga frulle, undrar förrensten vad han håller på med efter som att han har hållit på en halv timme nu, haha ;) Idag får vi se vad vi hittar på, ska iaf följa mami och handla mat osv till festen imorgon :) Åker nog till hanna en stund, men jag uppdaterar senare för nu ropar han att det är färdigt :) puss!




Min skatt ♥

birthday

2008-08-13 | 19:25:39 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Det är fortfarande massa folk här, men dom får klara sig utan mig en stund ;) Dagen har verkligen varit super! Så som en födelsedag ska vara! :) Strax kommer mina söta vänner+deras pojkar hit och firar mig, hehe ;) Sen när alla har åkt ska jag och min baby se satc, om den är färdig :)Men nu ska jag gå och vara social igen! Och så ville jag bara tacka hanna för ett gullans inlägg i hennes blogg, tack, best friend! :)





Henrik, du är bäst! ♥

födelsedag

2008-08-13 | 12:51:44 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Igår blev det som sagt att jag och hjärtat åkte till hanna på kvällen, hjälpte henne att tömma rummet, och börja riva ner lite tapeter. Vid ett tiden kom mamma och hämtade oss och vi for till mig och sov. När jag vaknade imorse fick jag mina pressenter av hjärtat, tack babyy! :):) Och sen så fick jag lite pressenter av mamma&pappa också, mest kläder :) Men den största pressenten kommer ju somsagt om en vecka ;) Sen kom johan och fanny hit från stockholm :) Fick pressenter av dom också, hihi :) Nu har nyss jag och mamma bakat tråtor, jag skulle kunna äta upp alla! ;) Telefonen har ringt typ hela morgonen också, haha :) Ikväll kommer hela tjocka släkten hit. Nu ska jag och älskling duscha och sen vara siciala med johan och fanny ;) Ha en bra dag! (:(:




Du är allt och mycket mer♥

one day left..

2008-08-12 | 19:00:05 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Då var man här igen då ;) Hela dagen gick åt till att leta badrums möbler, kakel och allt som man behöver för att toan ska bli tiptop ;) Hittade fina saker, hoppas det blir lika bra som det såg ut! ;) Men allt ska ju beställas också, så om ca en vecka kommer det ;) Nu har vi nyss ätit middag och jag och hjärtat ska iväg till hanna för att hjälpa henne att fixa i hennes rum :) Imorgon är min stora dag, haha ;) 17 år och ett år tills man fyller 18 :):) Hihi. Men nu ska vi åka, ha en bra kväll, puss :)





Om inte du så ingen! ♥

tisdag

2008-08-12 | 12:51:20 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Igår efter resturangen kom mamma och hämtade oss och så for vi till mormor&morfar och hälsade på en stund :) Vid tio tiden åkte vi hemmåt, la oss framför tv:n ett tag och sen mös&sov :) Idag vaknade vi vid tio, håller på att vända om dygnen, lyckas sådär haha ;) Gick upp och duschade på direkten, för att vakna till lite och sen gjorde vi oss frulle (: Efter det kom pappa och frågade om jag vill göra om i mitt badrum, JAA! :):) Äntligen! Ska få det som födelsedags pressent, efter som att jag fyller år imorgon!!! Kunde inte ha blivit bättre! :) Så nu ska strax jag pappa och min baby iväg och kolla på badrums möbler, kakel osv :) Uppdaterar senare, puss! :)




Du är det bästa som finns! ♥

Ikea

2008-08-11 | 18:47:29 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår kväll blev det att fara till hanna ett tag, jag och hjärtat for hem till mig vid tolv och sov :) Imorse vaknade jag sju, hanna och hennes mamma skulle komma och hämta upp mig halv nio, så det var bara upp och duscha på en gång. Och som vanligt problem med vad man ska ta på sig, ''du har för mycket att välja på'' sa pappa, men jag tror inte att det är det som är problemet, jag har alltid haft problem med vad jag ska ta på mig, även när jag var mindre ;b Efter kläd problemet så gick jag och pussade på min henrik som fortfarande låg och sov och sen ner och käkade frulle :) Efter det kom dom och hämtade upp mig, och sen åkte vi och hämtade upp anna också :):) Blev en heldag på IKEA, hanna som har varit duktig och sommarjobbat, vilket inte jag har skäms på mig, har fått massa pengar nu som hon ska göra om i sitt rum för :) Så hon hittade sig massa snyggt! Jag och anna var med mest som smakråd, men jag köppte mig ett litet bord och några tavlor också :) Kom hem vid fem, då var henrik fortfarande hos mig och nu ska snart vi två + hanna och albin ut och äta :) myyys :):) Så jag ska väll byta om då, till nånting lite mer fancy, hehe ;) Ha en bra kväll :)





Henrik Andersson ♥

annahedman.blogg.se

2008-08-10 | 17:28:16 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

www.annahedman.blogg.se haha :):):) Nu ska vi äta lax och potatis, mummmms :) Och senare ikväll drar nog alla vi till hanna ;) imorrn blir det troligen ikea med hanna, hennes mami och anna, ha det bra! :)






I will stand by you forever!

Söndag

2008-08-10 | 17:00:38 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Först bara några ord om gårdags kvällen, lyckat lyckat och åter lyckat! :) Jag och hjärtat for hem till han vid tre/halv fyra och mös och sov. Imorse vaknade vi vid elva, då åt vi frulle och sen åkte vi till mig och åt tårta ;b Nu har nyss anna och tobias kommit och jag och anna ska göra en blogg åt henne :):) haha. Hörs nog senare tror jag, puss ♥








Tack för att du är den underbaraste jag vet!!

var bara tvungen ;);)

2008-08-09 | 19:29:40 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Femton "är du?"
1. Är du snygg? - beror på vem som tycker ;)
2. Är du fet? - nej
3. Är du smal? - ja
4. Är du en sportfåne? - haha inte alls! ;)
5. Är du rolig? - haha, ja! ;)
6. Är du sjuk? - nej
7. Är du feg? - haha ja, ibland och väldans ofta ;b
8. Är du törstig? - jo
9. Är du 15 år? - nej
10. Är du rik? - nej
11. Är du fattig? - haha nej
12. Är du smart? - ibland
13. Är du shoppingsugen? - always! :D
14. Är du ressugen? - ja
15. Är du saknad av någon ? - hur ska jag kunna veta?

Tre "skulle du?"
1. Skulle du vilja vara längre? - nja, inte mycket i alla fall
2. Skulle du vilja väga mer? -  nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - nej


Åtta "kan du?"
1. Kan du vifta på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nej
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - haha, nej
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - ja
6. Kan dina vänner lita på dig? - ja!!
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - jag vet inte


Fyra "antingen eller"

1. Pierca tungan eller näsan? - tungan
2. Vara seriös eller rolig? - rolig tror jag, men beror på när ;)
3. Brinna upp eller drunkna? - drunkna
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar

Fyra "ärliga svar"
1. Tycker du om någon just nu? -  JA!
2. Sol eller måne? - sol
3. Vinter eller höst? - vinter
4. Soligt eller regnigt? - soligt

7 "om dej"
1. Hur mycket är klockan just nu? - 19.16
2.Namn? - Josefine Svensson
3. Vart vill du bo? - med henrik
4. Hur många barn vill du ha? 1-2
5. Vill du gifta dig? - ja (:
6. Är du kär? - JA!!!!
7. Favoritårstid - sommar helt klart!

Fyra "har du inom dem senaste 24 timmarna.."
1. Kysst någon? - ja
2. Blivit kramad? - ja
3. Känt dig fånig? - nej
4. Saknat någon? - nej



Senaste

1. Kompis du träffade: är med hanna och albin nu, så
2. Personen du pratatade i telefon med: tobias
3. Du fick SMS av: anna
4. Du kramade: henrik


Idag

5. Kläder: klänning, pumps + jeans jacka och väska ;)
6. Bättre än igår: ja


Imorgon

7. Är det:  söndag
8. Planer: mysa med gubben heeela dagen och kanske vara med h&a
9. Något tråkigt som händer imorgon: inte vad jag vet?

Favorit

10. Nummer: 25
11. Färg: turkos
12. Årstid: sommar såklart:)

Frågor och svar

13. Saknar du någon? nej
14. Humör för tillfället? glad och fest sugen! (;
15. Det första du gjorde imorse? pussade på min lovely booy! :):)
16. Vad åt du sist? grillat
17. Vad irriterar du dig på? inte mycket faktiskt
18. Tror du på distansförållanden? beror på
19. Vem tänker du på just nu? henrik
20. Tror du att personen tänker på dig med? Ja:)
21. Vart reste du sist? stockgolm
22. Vad gjorde du igår kväll? bubblade med min pojke :)
23. Liknar du din mamma eller pappa? mamma
24. Ler du ofta? haha, ja
25. Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,)?  Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? hehe, ja
27. I vems säng sov du i igår natt? I henriks
28. Vilken färg har din tröja? har inte på mig någon tröja, har kvänning ;) men den är svart ;)


Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? kan dom ta slut? ;)
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? nej


Lycka

32. Är du en glad person? Ja
33. Vad gör dig glad? henrik, vänner, shopping och pengar haha ;)
34. Önskar du att du var lyckligare? nej, jag är väldans lycklig! :):)
35. Är lycka överskattat? Nej!
36. Kan musik göra dig glad? ja


Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? j
aa
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? jaa
39. Har du en flick/pojkvän? ja, den allra allra bäääästa! :)
40. Är du nöjd med det? alltid
41. Är du kär? JA!


Hat

41. Vem hatar du verkligen? ingen tror jag
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? haha ja
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? ja
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja


Skolan

46. Gillar du skolan? nej, men det funkar
47. Favoritämne? matte, hk, slöjd
48. Värsta ämne? språk och idrott
49. Har du spytt i skolan nån gång? nej
50. Är skolmaten god? nej

l-l-l-lördag

2008-08-09 | 19:07:14 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Igår vaknade jag och hjärtat vid halv ett av att anna ringde och frågade om vi ville komma på partaj på lördag (idag) det ville vi, haha ;) Efter det så gick vi upp lagade frulle och sen åkte han på träning, jag mötte upp hanna och vi gick och kikade på deras träning :) Efter det gick vi + hanna och albin till albin och boysen duschade och efter det drog vi till stan och åt lunch (: Och kollade runt i affärer osv :) Efter det åkte jag och hjärtat till honom och badade bubbel pool, myys :) Och sen mös framför tv:n :) Idag vaknade vi vid tio, fick frukost på sängen av hans mami! Gulligt av henne! :):) Efter det gick jag upp och gjorde mig iordning och vid halv tolv kom mamma och hämtade mig och vi åkte  till stan och jag fick en kjol, body och nya svarta pumps efter som att mina gamla svarta pumps blev helt förstörda när vi var hor lovan, så var i stort behov av nya ;) Efter stan åkte vi och hämtade upp hjärtat, hanna och albin och sen hem. När vi kom hem började jag och hanna göra oss iordning på direkten och henrik och albin satte sig och spelade nhl ett tag ;) jag fixade hannas hår, blev (och är) något snyggt! :)) Blev somvanligt problem för mig med att välja kläder, men blev tillslut en klänning jag beställt frås asos och mina nya pumps, haha :) Vid sex tiden åt vi grillat kött majs kolvar och pommes, mummmmmms :) Nu håller vi på att fixa det sista och ska snart börja gå mot anna :) Ha en underbart rolig kväll! PUSS :D


Min outfit för mitt 17-års barty nästa fredag :)




Massa pussar på min underbara pojkvänn!!!

poker

2008-08-07 | 23:07:13 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

Dagen på stan med hjärtat blev väldans trevlig och jag hittade allt jag behövde! :) Efter stan kom pappa och hämtade oss och vi for till mig och vi duschade och gjorde oss iordning (: Vid sex tiden kom lovan, hanna, albin och tobias :) Då kom vi på vad det var för väder, och hur kul det är att grilla då, så vi skippade grillningen och fixade mat inne ist ;b Blev gott! :) Sen spelade vi poker, albin vann, hanna tvåa och hjärtat trea haha :) Nu har dom nyss åkt och jag och hjärtat tänkte lägga oss i sängen och slå på min favvo film, hur man blir av med en kille på 10 dagar, jag har säkert sett den 1000 gånger men jag tycker den är lika bra varje gång ;b Och om 6 dagar fyller jag år! Yippie, haha :):) Men nu har jag ingenting mer att skriva så god natt! :):)





I love you more than words can say ♥

city

2008-08-07 | 13:08:35 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Nu har jag och min sötnöt nyss vaknat. Så nu ska vi fixa oss lunch och sen ut på stan en sväng. Jag vill hitta ett par stövlar och en ny väska, och massa annat så klart ;b Efter stan kommer mamma och hämtar oss och vi åker till mig. :) Ikväll blir det att grilla med lovan, anton, hanna, albin, anna och tobias :) Men jag skriver mer senare, puss :)






När jag är med dig har jag allt jag behöver ♥

Bullar

2008-08-06 | 16:37:18 | Kategori: Allmänt | 5 kommentarer

Igår kväll blev det film, som vanligt, med hanna och albin. Dom åkte hem vid två tiden, då lagade jag och hjärtat oss lite mat för vi var hungriga ;b  Och vid tre tiden gick vi och la oss :) Imorse vaknade vi vid tolv, åt lunch och sen skjudsade mamma oss till henrik :) Där bakade vi bullar, som blev väldans goda :) Efter det kom pappa och hämtade oss och vi åkte och handlade, och sen till mig igen :) Ikväll blir det att sova hos babyy! :) Nu ska vi spela nhl, haha, puss :)







You can take my breath away ♥

väntan..

2008-08-05 | 21:13:26 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer

HAR DU:


Ett förhållande: Ja

En bästa vän: Ja, hanna!

Haft ett seriöst förhållande: Det jag har nu (: 

Kysst någon och sedan ångrat dig: Nej

Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Jaoo ;b men det var ett tag sen 


DAGENS:

Klädsel: Svarta chinos, vinröd cardigan, svart linne

Frisyr: Uppsatt i slarvig tofs ;)
Attityd: Deprimerad över vädret, men annars glad! :)

Smink: Vanliga


FÖRSTA:

Bästa kompis: Hanna
Bil: har ingen ?

Husdjur: Kanin 


SISTA:

Personen som smsade dig: Hanna
Personen som du kramade: Henrik
Personen som kysste dig: Henrik
Personen som ringde dig: Albin
Peronen som sov i din säng: Henrik


SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm: Nja, kanske ;b

Kalla dig själv lycklig: ABSOLUT!
Hellre ta bilden än vara med på den: Både och! (; 


BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Nja, kanske ibland, men inte mycket!

Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17 =D 

Använder du huvtröjor: Haha, nej, inte är det ofta.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Det beror ju på vem?


VAL:

Sommar eller vinter: SOMMAR 
Sova på sida, mage eller rygg: sida 

Kramar eller kyssar: Kyssar (:

tisdag kväll

2008-08-05 | 20:52:58 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer

Idag har jag inte gjort nånting alls, förutom att sett på film hela dagen med hjärtat ;) Skönt ibland att inte göra någonting, men ännu skönare vore det om vi kunde få lite sol här! Haha (; För ett tag sen åt vi kräftor, paj och lite sånnt, det var väldans gott! :) Nu kommer snart hanna och albin hit, så det blev att vara med dom iaf ;) Får se vad vi hittar på. Ha en trevlig kväll, kram Josefine ♥






Du är det bästa dom har hänt mig  ♥

Chris Brown-Forever

2008-08-05 | 13:35:45 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

1, 2, 3, 4..
Hey (eh)
Forever
Hey (eh)
Forever

Its you, and me
Movin at the speed of light into eternity (yeah)
Tonight, is the night
To join me in the middle of ectacy
Feel the melody and the rhythm of the music around you (around you)

Ima take you there, Ima take you there
So dont be scared, Im right here, ya ready?
We can go anywhere
Go anywhere
But first, its your chance
Take my hand
Come with me

Its like I waited my whole life
For this one night
Its gon be me you and the dance floor
Cuz we only got one night
Double your pleasure
Double you fun
And dance forever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever (forever)
Ever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever on the dance floor

Feels like were on another level (ohh ahh)
Feels like our loves intertwine
We can be two rebels
Breakin the rules
Me and you
You and I
All you gotta do is watch me
Look what I can do with my feet, baby
Feel the beat inside
Im drivin, you could take the front seat (front seat)
Just need you to trust me (trust me)
Girl girl girl
Its like now

Its like I waited my whole life (oh)
For this one night (one night)
Its gon be me you and the dance floor (dance floor)
Cuz we only got one night (ohh)
Double you pleasure
Double your fun (yeah)
And dance forever ever ever (ohh)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever (forever)
Ever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever ever ever (ever)
Forever on the dance floor

Its a long way down
We so high off the ground
Sendin for an angel to bring me your heart
Girl where did you come from?
Got me so undone
Gazin in your eyes got me sayin
What a beautiful lady
No ifs ands or maybes
Im releasin my heart
And its feelin amazing
Theres no one else that matters
You love me
And I wont let you fall girl
Let you fall girl (ahh ohh oh oh yeah)
Yeah, I wont let you fall
Let you fall
Let you fall (ohh ohh)
Yeah yeah
Yeah yeah

Its like
Its like I waited my whole life (whole life)
For this one night (one night)
Its gon be me you and the dance floor (me you and the dance floor)
Cuz we only got one night
Double your pleasure
Double your fun
And dance forever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever
Ever ever ever
Forever ever ever
Forever ever ever
Forever on the dance floor

Ohh oh oh oh oh oh ohhh yeah
Forever ever ever ever
Forever ever ohh

kräftor

2008-08-05 | 12:48:16 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Imorse vaknade jag och hjärtat vid tio, ovanligt tidigt, haha ;) Men slog på en dvd och låg och kollade på den ett tag, sen gick vi upp och gjorde frulle. Regnet öste ner och vi blev deprimerade och gick och la oss i sängen och åt frukosten ;b Sen låg vi kvar där tills albin ringde och frågade om vi ville hitta på ngt med honom och hanna, vi hade först tänkt göra det, men vi har ingen skjuds, varken vi eller h&a, så det blev inte så. Ikväll ska iaf vi äta kräftor! Mums! :) Nu ska vi mysa framför tv:n, ha en bra dag! :)


 - MUMMS! ;D





Jag älskar dig ♥

lovely

2008-08-04 | 16:13:26 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Han är hemma, jag är obeskrivligt glaaad! ;D Haha! Imorse vaknade jag vid sex av att klockan ringde, åt frulle med mamma och pappa som var vakna och på väg till jobbet, sen duschade jag och fixade lite. Sen vid halv sju gick jag till hjärtat och umgicks med hans mamma lite :) Sen vid sju tiden åkte vi och hämtade han, åååh så skönt det var att han kom hem! :):) När vi hade hämtat han for vi tillbaka till honom och sov ett tag, vaknade vid elva, efter det har vi bara myst på o sånt :) Ikväll blir det att sova hos mig, äta gotta osv (= Nu ska vi fika och sen knalla iväg till affären och inhandla godis, och sen iväg till mig :) Ha en bra dag, för det har verkligen jag ;D Puss Josefine ♥





Ord kan inte beskriva vad du betyder för mig! Det är så skönt att ha dig hemma igen, puss! ♥

nu är der bara..

2008-08-03 | 23:25:37 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
7 timmar och 10 minuter tills jag får träffa mitt guld hjärta!! :):):):):):):) Har pratat med honom typ åtta gånger idag, haha (; Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och slå på nån gammal film, ha en bra natt och drömm söta drömmar så hörs vi imorrn, dock inget mer gnäll, jag saknar dig jag saknar dig osv. haha :) Kram Josefine ♥




Klarar mig inte mycket längre utan dig....!!! <333 ♥

Söndag

2008-08-03 | 12:46:37 | Kategori: Allmänt | 4 kommentarer
Imorse vaknade jag och hanna vid elva,och efter det har vi legat i miin säng och dragit oss till nu för att vädret är så kasst! =/ Men en sak som är bra är att ÄLSKLING kommer hem IMORRN istället! Dom hade typ ändrat match tiderna eller nånting, så han kommer imorrn, jag längtar ihjäl mig! :):):) Hihi :) Nu ska jag och hanna gå upp och laga frulle/lunch och sen gå iväg till henne och umgås med hennes söta farmor ;) Skriver mer senare, puss, Josefine ♥







Jag älskar dig gubben, mest! ♥

wedding

2008-08-02 | 20:57:05 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Gårdags kvällen blev väldigt lyckad! :) Satan så mycket folk det var, hehe, jag visste inte att lovan kände så många men trevligt var det =D  Hannas mamma kom och hämtade oss vid halv tre, så hon skjudsade hem mig, jag gick och la mig på direkren efter som att jag skulle upp halv nio imorse...men det blev kanske inte så, eller  mamma kom och väckte mig då, men jag var inte uppe ur sängen förren 10, så blev lite brådis för mig! Var bara att duscha, käka, klä på mig och sen fixa jädrigt fort! Eller vi åkte vid halv ett, men för mig är det ingen tid, haha ;b Och speciellt inte när man ska på bröllop! Men jag fixade det ;) Bröloppet var väldans fint och klänningen satt som ett smäck! =D Efter själva brölloppet var det fest, jag stannade där till ca sju och sen skjudsade farmor mig he för att hag var så himla trött ;) När jag kom hem så kom Hanna till mig :) Nu har vi bara legat i min säng och lånat mammas laptop, ligger och kollar på kläder o sånnt :) Jag vill ha en ny svart väska till hösten, så det har jag kollat på, och hanna kollar runt efter ett par jeans :) Så vi ska fortsätta med det, blir att hon sover här också :) Ha en fortsatt trevlig kväll, kram Josefine ♥



Några av väskorna jag har kikat på :)
1.zoovillage.se
2. bagsandfashion.com
3.asos.com



Du är mitt allt, du är hela min värld. ♥

en ond hals hindar inte hanna ;b

2008-08-01 | 15:23:15 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Blir att fara till lovan ikväll iallafall :) Hanna hade ont i halsen som attans men hon ville fara iallafall så då gör vi det =) Nu har hon precis kommit hit och jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ;) Hanna ska ha svarta chinos, så då kan jag inte ha det jag shoppade igår, haha, men kanske klänningen jag har beställt från nelly.com? Haha, jag får se hur jag gör ;b Nu ska jag fixa lite med hanna.Ha en bra kväll, kram Josefine♥

ppparty?

2008-08-01 | 14:16:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I morse vaknade jag och hanna vid nio, gaah vad tidigt! Men vi var ovanligt pigga så vi tog en prommis med hunden ;b Sen hem igen och gjorde frukost =) Sen vid halv ett tiden kom hannas mammi och hämtade henne och jag fixade lite. Och för ett tag sen ringde lovan och frågade om jag och hanna ville komma på partaj ikväll, men hanna hade ont i halsen och om inte hon går så går inte jag heller, men vi får se hur det blir :) Ska ringa och prata med henne nu. Och imorrn är bröloppet så jag och sis får använda använda våra nya kläder (: Men nu ska jag ringa hanna! Ha det bäst ♥



Forever and ever you and me ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus