söndags mys!

2008-09-28 | 19:44:06 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Attans så mysigt det vart igår :) Maten var mumma, ansiktet känns väldans mjukt och man var med dom bästa man kan tänka sig! Alltså kunde det inta ha blivit bättre! Jag och min älskling gick hem vid två tiden, efter att antal ansikstmasker, goa drinkar och god mat :) Somnade nästan på en gång. Imorse vaknade vi kring tolv. Då åt vi lunch och sen kom evelina och älskling åkte på träning. Jag och eve mös på här, beställde kläder från asos. Vid fem kom våra go' bitar hem och dom hade med sig pizza också, yes, haha ;) Nu har nyss eve och ville åkt och jag och min babe har tänt massa ljus, ska ha mys kväll och äta massa godis! Imorrn åker han iväg på läger, faan! Men jag och evelina ska bo här i lägenheten tillsammans, så det kommer ju iallafall bli bra :) Nu ska vi se film, puss!


 Kocken själv! ;)

 Asos



Jag älskar dig obeskrivligt mycket gubbsi! ♥

uppdate

2008-09-27 | 15:24:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Mötte upp ville och evelina på stan. Gick och inhandlade ansikst masker och lite oliv produkter på kicks. Och jag och evelina hittade oss varsin blus på h&m. Köppte likadana, bara i olika färger, hehe:) Sen skjudsade ville mig och evelina till henne och pojkarna åkte och skulle se match. Nu sitter jag&e och söker recept på nån god mat som killarna får köpa innan dom kommer hem. Har hittat massor av goda, så nu är det bara att välja av dom..inte det lättaste ;b Nu har vi iallafall hittat nånting som verkar gott, och har lax i sig haha ;) Blir nog bra. Nu ska vi kolla lite på nelly.com eller asos om det finns nånting där som vill komma hem till våra garderober, haha :) Uppdaterar senare,ha det bäst!

 
Min och Evelinas blus! :)


Gubbsi, du är bäst! ♥

spa kväll

2008-09-27 | 11:34:42 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Var ett tag sen jag skrev.
Onsdags kväll blev det väldans mysigt. Åt på en thai resturang och efter det blev det bio. :)
Sen i torsdags var det först skola, chill dag, endast en redovisning. Sen drog jag och evelina och tränade. Efter det kom Ville och hämtade oss där, han har fått körkort och han är verkligen stolt över det, haha ;) Så han skjudsade iallafall mig oxh eve till lägenheten och han och hjärtat åkte på match. Jag och evelina gjorde oss mat och sen iväg för att kolla matchen! ;D När den var slut väntade vi på våra pojkisar och sen åkte alla vi fyra till oss och chillade framför tvn. :)
Fredagen innehöll mest skola, trist dag som tuuusan! Men vi har jobbat in en dag, så nästa fredag är vi lediga, yes! ;) Efter skolan åkte jag, evelina, jessica, hanna, tove och lovan till amanda och hade tjej middag :) Trevlans! Vid ett kom ville och hämtade mig och evelina och han skjudsade hem mig till min älskling. Gjorde ingenting speciellt, typ tv osv. sen sooova! ;b
Idag hade jag och evelina tänkt ha spa kväll hos henne :) Våra pojkar kommer också dit, får se om vi får lägga en ansikts mask på dom också, haha! Så blir att äta där, vet inte riktigt vad. Men blir nog bra! :) Vi ska iallafall möta upp dom på stan på en halv timme. Så nu ska vi göra oss nå lunch. Puss! :)



Du är bäst baby! ♥

mycket att göra..

2008-09-24 | 17:08:46 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
[x] jag har varit kär i någon som inte varit kär i mig
[x] jag har  varit vaken i mer än 1 natt
[] jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] jag har kysst en person jag inte tyckt om
[] jag har blivit kysst av en person som jag tyckt om men inte tyckt om mig
[x] jag har blivit kysst i regnet
[] jag har ljugit om att jag älskat någon
[] jag har ljugit om att jag inte älskar någon person
[x] jag har en hemlighet bara jag vet
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän
[x] jag har ljugit för mina föräldrar
[] jag har vaknat gråtandes
[x] jag har somnat gråtandes
[] somnat i skolan
[] skrikit åt mina lärare
[x] Tappat bort min mobil mer än 1 gång
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har varit i ett casino.
[] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] jag är rädd för skräckfilmer, men jag kan se det när jag håller någon i handen.
[x] jag har åkt skidor.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[] jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] jag har sett norrsken.
[x] jag har suttit på ett tak på natten.
[x] jag har aprillat någon.
[x] jag har åkt taxi.
[x] jag har ätit sushi.
[x] jag har åkt snowboard.
[x] jag har badat naken
[x] jag har busringt
[] jag har druckit 1 liter mjölk på en timme
[] jag har gått barfota i vattenpölar
[x] jag har kollat på solnedgången tillsammans med någon jag tycker om
[x] jag har smygit ut på natten
[] jag har blivit sviken av en av mina bästavänner
[] jag har svikit en av mina bästavänner
[x] jag har gjort något jag lovat mig själv att inte göra
[x] jag har gjort något jag lovat någon att inte göra
[x] jag har klättrat i träd
[x] jag har sovit en hel dag utan att ha behövs det
[x] jag har åkt flygplan
[x] jag har varit utomlands
[] jag har krockat med bil
[] jag har sett en person dö
[] jag har skolkat från en lektion
[] jag har åkt helikopter
[/] jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv

onsdag

2008-09-23 | 17:35:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I söndags kväll blev det då att se andra avenyn med älskling, ville och evelina :) Efter andra avenyn tänkte vi gå och köpa oss varsin b&j, när vi ändå var ute så bestämde vi oss för att gå till evelina och se film hos henne. Blev väldans sent så jag och hjärtat sov över där. På måndags morgonen åt vi bara frulle och sen stack jag och evelina iväg till bussen. Hanna blev väldans chockad över att jag var på bussen, haha, kul var det att se hennes min ;) Efter skolan gick jag och 'hon med den chockade minen' på stan, Hon köppte en mössa + tillhörande haldsduk och jag hittade mig en väska ... ovanligt. Efter stan gick vi och tränade, spinning blev det, tycker att det är as kul! Efter det gick jag till hjärtat, han var inte hemma, så jag gick till stan och shoppade min en kofta och sen kom henrik och vi gick och åt på wayne's, jag år en super god sallad och en wrap medans henrik tog paj. :) Det är alltid så mycket trevligare att gå ut och ära än att sitta hemma och äta sin falukorv, hehe ;) Efter det gick vi hem, såg på outsiders om typ nudister, kul hehe ;) Sen pluggade jag lite sammhälls och medans jag gjorde det åt jag henriks mamms hemgjorda müsli, yummie! :D Idag har det varit skola till fyra. Sen gick jag direkt hem och duschade och bytte kläder efter som att ikväll ska jag och min älskling ut och äta, igen, eftersom att han har fyllt åt och vi inte giorde nått bara vi två då, så det blir idag istället. Mysigt! Så nu håller han på att göra sig iordning och sen ska vi gå. Ha det bra för det har jag :)



All My Love To You! ♥

sen natt och andra avenyn

2008-09-21 | 12:27:01 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det var riktigt kul igår! :) Hanna, albin och hannas mamma kom och hämtade mig och hjärtat igår vid tre tidan. Åkte först och köppte lite saker som fattades och sen till hjärtats mamma&pappa. Fixade iordning massa saker där, och vid sextiden började alla komma. Vid fyra hade alla åkt, jag och min baby var totalt slut då, så vi bestämde oss att inte åka till oss, utan vi stannade där och sov i hans gamla rum. Det är så mygigt där, som mitt andra, eller tredje hem ;) hehe. Jag vaknade vid elva imorse, då satte jag mig framför tv:n och mös med deras katt. Han är så goo ;) Sen började jag plocka undan massa saker osv. Nu hamnade jag här. Ska gå och fixa lunch strax, eller så tar vi det när vi kommer hem istället, får se. Hjärtat ligger fortfarande och sussar, ska ta och väcka honom strax, han kan ju inte sova bort hela dagen ;) Ville och evelina kommer ikväll och ser andra avenyn med oss som börjar ikväll, yes! Har saknat det! :) Så blir att ha myskväll och ladda inför en ny skolvecka, antagligen med ben&jerry's också ;) Nu ska jag väcka min sömntuta, puss! :)



Bilder från igår! :)
   
-De flesta är hannas bilder, efter som att jag aldrig har med mig kameran vid rätt tillfällen, hehe ;)

Lovisa, fanny, hanna och jag, hanna var nästen perfekt på bilden, hehe...
Ville och evelina, puss på er!
Lina, albin och axel
Grabbarna grus och min snygging! :)



Jag älskar dig världens snyggaste artonåring! ♥

det är ingen vanlig dag..

2008-09-20 | 11:44:34 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

..för det är henriks födelsedag, hurra, hurra, hurra! <3

Igår var det först skola, efter det drog jag och hanna till gymmet. När vi var färdiga där kom mamma och hämtade mig för jag var tvungen att hämta massa kläder osv. Sen skjudsade hon mig till hjärtat! Blev massa fixande till ikväll, hanna och albin kom ett tag och hjälpte lite :) Vi kom också på att lägenhetan kanske är lite liten för en 18-års fest, så vi ringde henriks mamma och frågade om vi ficka vara där istället, och det gick hur bra som hellst! :) Så senare på kvällen kom henriks pappa och hämtade oss och vi åkte till dom för att fixa iordning massa saker, hjärtat övnings körde, han ska ta sitt körkort snart så då kommer det bli perfekt! ;b Iallafall så var vi där till ca 22, då skjudsade dom hem oss och vi la oss i sängen och mös med godis och en bra film. :) Vaknade vid 10 tiden, jag fixade frulle på sängen till min älskling som fyller år idag! :D Vet inte hur många som har ringt nu på morgonen, haha :) Nu ska jag strax duscha och sen börja göra mig iordning, för hanna, hennes mamma och albin kommer och hämtar oss klockan tre. Då åker vi till gubben och fixar iordning allt :) Kommer bli en kväll att minnas!! :) Ha en bra dag!



♥ GRATTIS GUBBEN!! JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅ MYCKET!

torsdag 19/9

2008-09-18 | 18:12:51 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
I tisdags kväll blev det massa plugg, skönt att ha så mycket som möjligt bortgjort! Igår var det först skola slutade 11.00 så det var väldigt skönt! Då när jag hade slutat kom henrik och hans mamma och hämtade mig och vi åkte till mio och kollade på möbler, som ska bli härtats present fråns hans mamma&pappa :) Hittade massa snyggt! Efter det skjudsade hon hem oss och vi gick på stan ett tag. Jag sökte en klänning att ha på älsklingens födelsedag, hittade en as snygg på MQ. Sen gick vi in på make up store och jag handlade lite nytt smink! :) Sen gick vi och handlade mat och efter det hem. Hanna och albin kom efter ett tag och umgicks med oss. Lagade middag med dom också, tacos, den här gången lyckades jag betydligt bättre, hehe ;) Imorse var det som vanligt skola, slutade halv tre då skyndade jag mig till frisören. Dom klippte lugg. IGEN! Hur är det möjligt? Jag säger att dom får göra nästan vad dom vill, gör nånting kul, då slutar det alltid med lugg..haha. Men jag får skylla mig själv nu och stå ut med luggen, det kanske inte är så farligt iallafall. Henrik tyckte iallafall att det blev fint, det är ju det viktigaste! :) Nu håller han på att fixa med middagen och jag har städat undan lite här. Ville och evelina kommer på ett tag också :) Nu ska vi äta, puss!



You are my best! ♥

brända potatisar, underbara mammor & den bästa pojkvännen!

2008-09-16 | 17:35:22 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I söndags blev det då middag hos henriks mamma&pappa på kvällen, känns konstigt att säga ''hos henriks mamma & pappa'' efter som att det liksom alltid har varit hos henrik, hehe ;) Iallafall så efter vi hade varit där så skjudsade dom oss till lovisa och vi var med henne och anton ett tag. Sen tog vi oss hen prommis till ny lägenheten och åt fil&müsli, mums! Henriks mammi har gjort egen müsli som ingen köpes kan jämgöra sig med!! Så vi satte oss framför tv:n med tända ljus under en filt och bara mös! :) Sen nångång blev det att sova också. Igår var det först skola, sen efter det gick jag, hanna och lovan till gymmet på spinning. Det känns så skönt efter att man har tränat! ;) Efter spinningen blev det en sväng på stan, shoppade lite oså och jag hittade en pressent till hjärtat, den bästa! :) Sen gick jag hem, så skönt att bo så centralt nu så man slipper allt med skjuds osv! :) När jag kom hem så städade jag iallafall undan lite och sen började jag laga mat, hehe, kung jag är! :b Lyckades bränna potatisar? Hur lyckades jag? Så när hjärtat kom hem så blev det pizza istället ;) Efter vi ätit kom mamma förbi, hon hade köppt skorna till mig! TACK! Dom svarta pumpsen med platåsula, puss på min bästa mamma! :) Hon stannade ett tag och vi pratade om allt mellan himmel och jord. När hon åkte så ringde vi evelina och ville, och dom kom förbi :) Dom hade med sig 4 st Ben&Jerrys, mumms! Efter dom hade åkt satte jag mig och började kolla igenom mitt svenska arbete, fixade med lite bilder till det osv. Sen blev det duschen och efter det läggdags ;b Imorse hade jag sovmorgon till halv 12, chill! Så jag och evelina hann med en lång prommis innan skolan började! :) Skönt! Slutade skolan vid fyra, då gick jag hem och hjärtat hade lagat middag, söto! :) Nu är jag ensam hemma för hjärtat är på träning, så jag ska ta och börja ordentligt med mitt svenska arbete så att det blir färdigt i tid! :) Nu ska jag göra mig en stor kopp te och sen krypa ner under en filt med laptopen i knät! Ha en bra kväll, puss! :)




- tack för skorna mamsen! <3



Henrik Andersson ♥

söndag

2008-09-14 | 14:50:50 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår blev allting färdigflyttat, vi har till och med börjat få ordning lite :) Mest tack våra mammor som var och brydde sig i de mesta igår, hehe. Vid sex tiden igår kom hanna, albin, ville, evelina, lovan och anton. Vi lagade mat, såg tv och bara mös. Trevlig kväll var det iallafall! Kan det bli annat när man är med dom bästa? Hehe :D Alla åkte vid två tiden, då gjorde vi oss kvälls fika och efter det gick och la oss. Imorse vaknade jag av att evelina ringde och frågade om jag ville följa på stan. Blev bara där en kort sutnd sen ringde två trötta pojkar och ville att vi skulle komma med chips och dipp..haha ;) Så det fick bli så, ingen av oss var ändå så pigg på att shoppa idag, men jag hade behövt hitta en presssent till hjärtat som fyller år nästa helg! :) Så då blir det 18-års fest/inflyttnings fest då. Kommer bli najs! Bara det att jag inte har en aning om vad jag ska köpa till honom, men det blir nog bra får vi hoppas :) Nu ska jag gå och umgås med hjärtat, lovan och ville som sitter i soffan och ser tv eller vad dom gör. Senare ikväll blir det middag hos henriks mamma&pappa, kommer nog bli mys, nu film/tv puss :)



Utan dig, utan allt ♥

flyttning och oroliga mammor

2008-09-13 | 11:49:52 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Igår blev det sent, ville få så mycket som möjligt till lägenheten så att vi kunde sova där, blev lite dålig tajming på allt. ;) Men tillslut så fanns det iallafall en säng där så att vi kunde sova, haha :) Imorse vaknade vi vid 10 då kom mamma och hämtade oss och vi åkte till mig och år frukost :) Nu kommer strax hjärtats mamma&pappa och hämtar oss + pappa för att vi hade tänkt flytta klart allt idag :) Mamma oroarsig som aldrig förr, haha ;) Hon tycker att det kommer bli så ensamt när syrran ska flytta och henrik får en lägenhet som jag kommer vara i mycket, men hon kommer nog överleva får vi hoppas. Hon har ju iallafall pappa och hunden ;) Hon pratar oavbruten med henriks mamma i telefon som också oroar sig, haha det är tur att dom har varandra att prata med för det är ingen annan som håller med ;b Ikväll blir det myskväll i lägenheten med hanna, albin, lovan, anton, ville och evelina :) Nu ska jag byta om och sen åka iväg, puss! :)


All my love to you! ♥

vad kan du om din pojkvän ?

2008-09-13 | 11:25:44 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vad heter han: Henrik Andersson

Vad har han för favorit färg:  Blått

Vad har han för ögonfärg:
  Bruna

Klädstil: Modernt eller sportigt beror på vad det är för tillfälle ;)

Har han färgat håret nån gång:  Aa

Har han klippt sig någon gång: Ja

Har han piercat sig: Nej

Dricker han: Ibland ;)

Röker han: Nej

Vad har han för mobil: Sony ericsson

Vad vill han bli när han blir stor: Fotbolls proffs eller journalit :)

Vad har han för färg i sitt rum: Vitt och blått

Vad är hans favoritmat ?: Grillat och lasagne

Vad brukar han göra efter skolan: Vara med mig eller träna ;)

Vad heter hans pappa och mamma: Eva och björn :)

Har han bråkat med nån någon gång: Det tror jag säkert ;)

Vad brukar han göra på helgerna: Vara med mig <3

Hur träffades ni då? Genom vänner :D

Hur gamla var ni då: 16 och 18 :)

Vad påminner dig om honom: Allt som är bra! :) 

Var träffades ni första gågen?
Hos mig tror jag det var

Vad var det första han sa till dig: Tjaa!

Vad var det första du sa till han: Heej :)

Vad brukar ni oftast skicka sms om:
Typ allt mellan himmer och jord! ;)

Är han beroende av något? Fotboll, hockey och mig :) Haha

Vad kallar du han: Gubben, hjärtat, henrik, baby osv :)

Vad kallar han dig: Gumman, älskling, hjärtat, baby osv :)

Idrottar han: Ja!

Vad har ni gemensamt: Mycket <33

Hårfärg: Blont

Om du skulle ge han en present då han fyller år, vilken blomma skulle de vara?: Rosor :)

Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara: bästa jag vet :)

Gillar du han:
Nej, men jag ÄLSKAR homom <33

kartonger

2008-09-12 | 21:10:06 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

I onsdags efter skolan blev det träning för mig och hanna :) Efter det åkte vi till gubben där han, anton och albin var. Beställde hem pizza och mös på hela kvällen :) Dom drog där ifrån vid tio, då började jag och gubbsi packa ner hans staker i flyttkartonger, mycket blev det ;) Haha. Igår var det samma sak, bara att packa och packa..;) Åkte till mig senare på kvällen och umgicks med papsen och mamsen, johan och fanny var även hemma och hälsade på :) Idag var det först skola och sen kom hjärtat och hans pappa och hämtade mig och vi började flytta det första! :) Kommer bli så grymt mysigt! :D Nu måste jag hjälpa till lite här får skriva mer senare, puss! =)





My love for you are so strong! ♥

sjuklignar och halstabletter

2008-09-09 | 17:59:27 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår kväll efter middagen med folket åkte jag och min prins till honom :) Såg på kristallen, mös och sånnt :) Imorse var det skola för mig, medans hjärtat kunde ligga kvar i sängen efter som att han är sjuk! Fuskis, fast aldrig kul att vara sjuk heller ;) Aja, innan jag koom hem gick jag till apoteket och inhandlade olika halstabletter, vitaminer osv, haha. Och så har jag lagat mat till oss, fiskpinnar fick det bli, haha ;) Nu ligger vi i soffan och kollar tv och äter chips, blir att ligga kvar här hela kvällen också, haha :) Ha en bra kväll, puss :)




För mig är du den enda! ♥

dagens

2008-09-08 | 16:14:16 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Bara en sån här innan vi åker ;)

Dagens låt: Time after time

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge

Dagens klädsel: Jeans, petrolgrön topp, sneakers

Dagens planer: Middag med älskling, albin, hanna, lovan och anton =)

Dagens dummaste: Mitt shopping begär ;b

Dagens misslyckande: Ingenting

Dagens bästa: Henrik! :)

Dagens köp: Tuggummi ;)

Dagens godis: Ingenting

Dagens humör: Glad
Dagens vill ha: Skorna!!! :)

ovanligt bra måndag!

2008-09-08 | 16:08:10 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Blev mysigt som vanligt igår kväll i stockholm! :) Åt på en mysig resturang och jag fick användning för min nya jacka efter som det var ganska blåsigt, hehe ;) Kom hem vid elva tiden, då gick jag och hjärtat och la oss på en gång. Imorse väckte mamsen oss vid nio, sen blev det frulle och efter det skola. Efter skolan mötte jag upp mamma på stan för att hon skulle köpa sig ett par nya stövlar från scorett, hon hittade sig ett par riktigt snygga! Och jag hittade ett par coola pumps! Svarta med platå sula, måste ha dom! Aja, nu har vi nyss kommit hem och när jag kom in i mitt rum sitter älskling här, attans så rädd jag blev! Jag trodde att han var och tränade! Haha, jag flög typ upp flera meter i luften ;b haha ;) Iallafall så berättade han att han hade fått lägenheten! Jag är så glad för hans skull! :) Kommer bli så mysigt att ha en egen lägenhet! Och han(eller vi ;b) får flytta in redan till helgen för att dom som bodde i lägenheten redan hade flyttat ut och den var städad och färdig, så det var ju ännu bättre! :) Nu ska vi åka till hanna och laga middag med henne, albin, lovan och anton, ha det bäst, puss! :) Det här har varit den bästa måndagen på länge! :D




You're the one ♥

helg

2008-09-07 | 18:18:40 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

I går blev det stan med hanna, lovan anton och hjärtat! Hittade mig en jacka, två tröjor, vantar, halsduk, leggings och lite sånnt :) Efter stan kom hjärtats mamma och hämtade oss och vi for iväg till deras stuga, mös på där tills tio, så skjudsade hon oss till hanna där massa folk var, så vi umgicks med dom till ca två tiden, då gick vi hem till hjärtat och sov där. Imorse vaknade vi vid tolv tiden, då kom pappa och hämtade oss och vi åkte till johan&fanny i sthlm, så nu är vi här, ska strax ut och äta innan vi ska börja dra oss hemmåt :) Puss :)


Min shopping, - leggingsen ;)

T-shirt-Monki
Kappa-Gina
Halsduk-H&M
Topp-H&M
Väska-H&M
Vantar-H&M



Jag är kär i värdens bästa! :) ♥

fredag

2008-09-05 | 22:22:00 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Lägenheten var jätte najs! Centralt och ny renoverad, superbra! Vi får väll se om det blir hjärtats! :) När skolan var slut kom johan och hämtade mig och jag följde med honom till stockholm. Gick ut och åt med honom och fanny och han även med att inhandla en klänning från topshop! sev vid halv elva tiden skjudsade dom mig tillbaka hem, där min baby väntade på mig. När jag kom såg vi lite tv och mös :) Igår så blev det först skola och efter dom träffade jag älskling och vi gick och åt :) Efter det tog vi bussen till hanna och umgicks lite med henne och albin. Sen hem till hjärtat och jag pluggade som ett psyk till historie provet (som gick överförväntan!) Idag har dagen varit lugn, bara en lektion idag, och då också provet, hehe :b Efter den åkte jag och hanna och tränade och sen åkte jag hem och duschade. Sen beställde jag en tunika, en klänning och ett armband från nelly.com :) Hoppas att dom passar! Nu har nyss hjärtat kommit från sin träning och står i duschen, när han är klar ska vi lägga oss och slå på nån bra film och bara mysa! :) Puss! :)




Beställningen! den lila klänningen kan man knyta på 15 olika sätt! :)



I'll be all that you want ♥

lägenhets koll och blick in i vuxenlivet!

2008-09-02 | 16:43:49 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

I söndags blev det myskväll med mitt guld hjärta. Hanna hade pratat med albin hela kvällen, så hon kom aldrig och sov här. Sen i måndags var det först skola och sen efter det gick jag och hanna och gymmade och sen till wayne's och åt :) Där kom mamma och hämtade oss och sen skjudsade vi hem hanna och efter det och handlade. Hjärtat kom till mig efter hans träning vid sju tiden, åt ben&jerrys, mums! :) Sen prommenarade vi en stund. Imorse för sov vi oss, hatar det, hela dagen blir typ förstörd! så jag hade 30 min på mig att göra mig iordning och ta mig till skolan. Läraten var sen, haha tur jag har ;p Nu sitter jag hos hanna med henne och väntar på att älskling ska komma hit. Ska laga middag med dom ikväll för att hon är ensam hemma :) Imorrn ska henrik och kolla på en lägenhet! Yippie! :) hehe :p Så ikväll blir det att sova hos honom eftersom att hans föräldrar ska följa och titta :) Jag börjar inte förren tolv så jag hinner följa jag också. Gud så mysigt det skulle vara med en egen lägenhet! Käns så vuxet, hihi :) Nu ska jag och hanna laga kladdkaka, puss! :)


 


Underbara månader med dig hjärtat! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus