pusshej leverpastejjjjjj

2009-02-28 | 10:31:26 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

blev bara en snabb sväng till sthlm igår, så en snabb sväng på stan och middag med syrran & cristian var allt. :) jag och hjärtat åkte dirr därifrån till evelina och ville, såg lets dance osv med dim på kvällen, trevlans ;D åkte hem kring ett tiden. ni har vi nyss vaknat :) nu ska vi snart dra iväg till ikea med mamma & pappa :) efter lite tjat fick jag med mig henrik också, yes ! ;) blir mycket roligare om han också är med, och om vi ska köpa nånting till läggan så är det ju bäst om båda är med :) nej, nu ska jag duscha och sen IKEA ;D puss





 - Min snygging är bäst ! ;-*



kirren är nästan här ! eller ?

2009-02-26 | 21:00:54 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Okej, i tisdags efter skolan blev det träning med eve och emma :) sen åkte vi tre till lovan och år en massa semlor, haha mums ;) och i går var jag ledig från skolan, så jag och mamma spenderade hela dagen på stan för hon var också ledig :) fick mig lite nya kläder + saker till våran lägga :) på kvällen hade hjärtat match så blev att se den, sen väntade jag på han medans han bytte om. och när han var fördig åkte vi och köppte en massa godis haha ;) tur att jag tränar lite då och då, annars skulle jag nog rulla fram så mycket godis som jag äter, haha :p idag har det iallafall varit skola. när den var slut drog evelina med mig på spinng, inte så pigg på det men följde för hennes skull :) sen gick vi och åt på waynes. ikväll har jag börjat min övertaling till henrik att vi verkligen begöver en katt...det skulle verkligen behövas en liten bebis kirre här tror jag :) han lät inte så skeptisk som jag trodde, så det var ju bra, katten är alltså nära ;) nu sitte vi och kollar lite tv osv. imorrn åker jag och henrik till stockholm och chillar hos syrran & christian, tror inte att vi sover där för var snack om ikea med mamma på lördag, så jag får se :) åter till tv tittandet, kisses :)




Du är allt ♥



ännu en måndag

2009-02-23 | 15:55:10 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
gårdagens barnvakterier gick faktiskt riktigt bra! :) och hon somnade till och med på kvällen, ett stort +! ;) idag har det varit skola från halv elva till tre. har nyss kommit hem och ska göra mig nått ätbart, är hur hungrig som hellst ! ikväll är det middag hos henriks mamma & pappa som gäller + kanske en träning innan det (om jag orkar). igentilgen hade jag tänkt hinna med att städa här, men får ta tag i det imorrn istället. läste förövrigt i blondinbellas blogg att hon hade städhjälp och åt ute för 91 000 om året, ja behöver man säga nått mer än det ? går kanske lite överstyr för bloggdrottningen ? fast kul att någon kan leva det livet iallafall :p nog om henne. fick tillbaka kläder som hanna hade lånat av mig idag, även fasst det inte alls var länge sen hon lånade dom hade jag helt glömt att jag hade dom kläderna, haha, så nu är det som att ha helt nya kläder i garderoben :p att bropå garderoben....den behöver städas, det får nog bli att städa den istället för att träna idag I think ;) men nu måste jag verkligen göra mig nånting att äta, kisses ! :)

Dagens låt: Taylor Swift - Your face  

Dagens frisyr: 'Boll'

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge

Dagens klädsel: Svart kjol, lila linne, svart kofta.

Dagens planer: Middag hos älsklings mamma & pappa + städning av gerderob..

Dagens dummaste: Allt är bra :)

Dagens misslyckande: Ingenting

Dagens bästa: Kort skoldag och inget plugg alls ;D

Dagens köp: En loka

Dagens godis: Ingenting
Dagens vill ha: En massa saker





Love Love Love Love ♥


barnvakt

2009-02-22 | 12:45:23 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
jäklar vilken kväll det var igår alltså ! riktigt kul ! :) jag vaknade vid halv tolv men hjärtat ligger fortfarande kvar i sängen och sover, haha :p i dag ska vi vara barnvakt åt min kusin vera som är tre år ! ska bli kul :) får bara se hur det går eftersom att hon ska sova här inatt också...hoppas på det bästa iallafall. :) har nyss duschat och nnu är det städ time som gäller :p Puss !




Du är bäst ♥


p a r t y n i g h t

2009-02-21 | 18:14:39 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår var det fredag vilket betydde att jag var ledig! najs som bara den! så jag tog en rejäl sovmorgon till typ tolv, då ringde jag evelina och hon kom hit! efter ett tag fick vi för oss att gå ut och gå, så det gjorde vi! på en riktog lååång prommis! var as skönt ;D kom tillbaka vid tre ungefär, då var hjärtat hemma och ville var också här. vi fyra lagade middag, fläskfile och klyft potatis, muuuuuuuums ! sen såg vi lite av let's dance spelade lite poker, jag var verligen as dålig, inget pokerface ! så fort jag fick bra kort började jag typ skratta eller le, så alla visste och la sig på en gång...så jag kom sist, haha :p e & v gick hem vid ett ungefär. då såg och henrik slutet på nån film och sen var det sova som gällde! :) idag har jag, hanna, emma och eve spenderat dagen på stan, fikat och shoppat lite! trevlans ! :) ikväll är det som sagt 18 års ferre hos emma, asså jag vill också fylla 18 !! så nu har jag och eve fullt upp med frisyrer hit och dit, kläder och smink, medans henrik och ville redan är färdiga, haha, men fina är dom! :) nu taggar vi med disco skivor osv, kommer bli grymt najs ikväll känner jag på mig !!! :):):) nej tillbaka till fixet, PUSSAR !!!!!!



du&jag, forever and always <3


game

2009-02-19 | 21:04:48 | Kategori: Allmänt | 3 kommentarer
provet idag gick riktigt bra tror jag ! värt allt mitt stenhårda plugg igår, haha :p igår kväll blev det träning hjärtat hämtade mig där när jag var färdig och vi åkte och köppte kvällsfika på mc donalds ;) sen åkte vi hem och såg tv & mös :) imorse började vi halv tio sen bara tre lektioner + lunch innan vi slutade. efter skolan gick jag och eve till stan och firrade emmas present, kommer bli as bra vill jag lova ! ;) sen stannade vi till och fikade på wayne's innan vi gick till henne och bakade en kladd kaka, hm mycket fika nu, haha :p åkte hem vid fem tiden, då lagade jag middag till mig och henrik. nu är anton och lovan här och vi sitter och spelar nått spel om par :p nu ska jag vara social, puss !



 J + E





You're the one and only !
 <3

pluggggg

2009-02-18 | 17:29:08 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
fan vad jag är less på att plugga! pluggade hela kvällen igår + att jag har pluggat sen jag kom hem idag klockan halv två, less less less ! fast det är värt det om det går bra på provet sen ;) nu hade jag iallafall tänkt ta en paus i pluggandet och åka och träna med ellen ! :) blir nog body pump skulle jag tro ! ikväll händer ingenting speciellt skulle jag tro, kanske blir att plugga lite till eller nått ? haha :p men nu ska jag göra mig nå middag :) kisses



1. En helt random snubbe kommer fram till dig och säger "Hej, vem är du?" Vad svarar du?
Josefine, vem är du ?
2. Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Apelsin
3. Vad står det i ditt senaste sms?
Haha, det kan man ju hoppas :)
4. Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
My life would suck without you
5. Var är din pojkvän/flickvän just nu?
På träning
6. Välj ett ärr på din kropp?
Har ett på foten från en glasbit
7. Vilka är dina favoritfärger?
Röd
8. Vilka i ditt liv litar du på?
Oj, det är många
9. Om du skulle byta namn, vad vill du heta?
Jag vet inte, svårt att välja :p
10. Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
Bara henrk som gäller för mig :)
11. Hur ofta svär du?
Alldeles för ofta.
12. Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
Jag har min här i Sverige.
13. Tror du att allt som händer har en anledning?
I guess so ?
14. Säg några saker du inte tolererar i ett förhållande?
Våld och oärlighet.
15. Vilken av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
Haha, ingen ?
16. Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
Ärlighet.
17. Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta framtiden?
Jorå.
18. Om du vaknade upp ur en längre koma, vem skulle du ringa först?
Mamma & Henrik !
19. Tror du att du skulle bli en bra mamma?
Jaa, det skulle jag säkert :)
20. Vart togs din profilbild?
Sommras
21. Ärligt, vad tänker du på just nu?
Jag vet inte, massor
22. Vem känner dig bäst?
Mamma, henrik, evelina, hanna
23. Vad är helgens planer?
18 års fest!
24. Vad har du på dig just nu?
Höga jeans, svart tröjja med vitt mönster och svart kofta
25. Har du någonsin slagit ett träd?
Haha säkert :p
26. Har du någonsin smygit ut ur huset?
Tror inte det
27. Aldrig sova eller aldrig äta?
Inget av det, skulle aldrig klara mig !
28. Är du en morgonmänniska eller en kvällsmänniska?
Kvällsmänniska.
29. Finns du där för dina vänner?
Alltid !
30. Gillar du att umgås med andra människor?
Jorå =)
31. Har du lätt att förlåta andra?
Beror på vad den gjort.
32. Skulle du kunna dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?
Haha, nej, fan vad sjukt ;)
33. Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
Nej
34. Finns det någon du behöver reda ut saker med?
Tror inte det :)
35. Kommer någon ringa dig ikväll?
Haha, inte vet jag?


Det finns inte ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig ♥

good days !

2009-02-17 | 18:53:18 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
började halv ett idag, soft med sovmorgon måste jag säga ! :) efter skolan blev det en snabb sväng på stan med evelina, 18 års fest hos emma i helgen och hade inget att ha på mig. så det problemet blev iaf löst idag! :) hjärtat kom och mötte upp oss på stan efter ett tag, han ska också dit och hade inget att ha på sig han heller, han hittade sig riktigt fina grejjor måsta jag säga ! :) nu är han på träning och jag har nyss ätit middag i min ensamhet...någon av mina soeta vänner som vill komma och hälla mig sällskap ? ring isf ! nu ska jag se om det är nått på tv, puss!



Body och höga shorts från Monki
Örhängen och armband från H&M



Nelly beställning ↓





Jag älskar dig mest av allt i världen ♥


tjola hopp

2009-02-16 | 16:27:17 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

tillslut fick dom ge med sig och beställa från nelly, haha :p vu är beställningen iväg skickad, najs! ;D nu ska vi åka till oss och göra middag och sen iväg och kolla match, kisses ! :)


går inte att ladda upp bilder just nu till den här skit bloggen så det får bli senare ;)


ps, designen är väldigt tillfällig, har inte tid att fixa med den nu, ds !

One I love

2009-02-16 | 15:18:38 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorse var det tillbaka till gamla vanliga skolan...jobbigt men bara att överleva :) lite avis på hjärtat som när jag gick upp sju imorse kunde ligga kvar och sova myyyyycket längre än jag ... ;) fast har varit en lung dag på skolan idag, svenskan blev inställd och efter den var det bara en kort media lektion innan lunch :) och sen var det endast matte kvar, och eftersom våran matte lärare är så chill så bara för att det var måndag så fick vi sluta 40 min tidigare, hah :p så när jag hade slutat satte jag mig och väntade på att evelina skulle sluta. när hon slutade kom hasse och hämtade oss och skjudsade oss till henne där redan ville & henrik var :) så nu är vi här och jag och evelina försöker få våra boys att kolla lite på nelly med oss, för vi ska beställa lite och då passar det ju utmärkt om dom också ska beställa. dock verkar dom mycket mer intresserade av nått spel dom har nördat med hela dagen än nelly, så det blir nog så att jag och evelina får sköta nelly grejjen själva. haha ;) ikväll blir det att kolla hjärtats match och efter det lite plugg ifall jag orkar :p



Skulle du.
Våga hoppa fallskärm:
Jag vet inte, beror på när & var haha :p
Våga hoppa bungyjump: Samma
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Har ju redan världens bästa, så behöver inte dejta någon alls :)
Kalla dig själv lycklig: Jag är världens lyckligaste ju! ;)
Hellre ta bilden än vara med på den:  Nja, både och
Ljuga för någon:  Beror på
Kunna springa 50mil: Fyfan vad jobbigt, men om jag måste så...;)

Vad.

Gör du just nu: Är med hjärtat eve ville !
Ska du göra imorgon: Skola, sen träna och plugga
Har du med dig in på bion: hmm, popcorn, loka & plock godis, lite olika :p
Är det för färg på dina byxor:  Har jeans leggings, så jeans färg i guess ? :p
Är det för väder hos dig just nu:  Hyffsat bra, skunde vara bättre men ska inte klaga !
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögon & hår ! haha
Skulle du göra om du vann hundra miljoner: oj, massor, resa, spara, shoppa, ge bort, köpa ett hus i thailand ! osv osv osv...

Val.
Solnedgång eller soluppgång:
  solnedgång
Sommar eller vinter:  SOMMAR
Vilken ålder har varit bäst hittills:  från 16 tills nu :)
Sova på sida, mage eller rygg: Sida & mage!
Hund eller katt: Katt tror jag :)

Sista.
Personen som du kramade:  Henrik
Peronen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde:  Lovisa
Personen du sa 'jag älskar dig' till och menade det:  Henrik
Bilfärd:  Från skolan hit till eve
Filmen du såg:  Kommer inte ihåg ved dden hette, ser filmer mest hela tiden :p
Måltiden: Världens goaste muffins !!




You´re the reason why i believe in love <3



15 februari

2009-02-15 | 19:05:07 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

igår när evelina kom hit fikade mormors bullar och sen blev det stan. hittade några toppar + att par pumps. hanna vill ha med oss på party till helgen, så jag behövde ett par nya shoes :) ja, och så handlade jag lite prylar till lägenheten :) måste vara vår-fint ju ! ;D till köket handlade jag tillexempel en massa rosa saker..aa så när jag kom hem var det en besviken henrik som fick se allt rosa jag hade i mina påsar. jag fattar inte vad det är med killar, rosa i en lägen där det bor både en tjej & en kille passar väl utmärkt? det tycker jag iallafall haha :p när jag var färdig på stan och kom hem var min baby duschad och färdig, så jag fixade mig lite och sen blev det mys middag på resturang :) på vägen hem köppte vi 2 b&j och en fet godispåse, mums & flåd haha :p när vi kom hem såg vi slutet på melodifestivalen, som förövrigt har blivit hur tjorvigt som hellst ;s iaf, sen började vi se nån film, men både jag och henrik somnade i soffan i mitten av den, så bra var den, hehe :p imorse ringde eve och frågade om vi skulle komma och kolla handboll. så vi gjorde oss iordninig och sen drog iväg och kikade lite på det :) sen åkte jag henrik och ville och handlade lite :) nu står dom båda i köket och ska laga mat till mig och evelina, dom är som söta dom haha ;) nej, nu ska jag och evelina kolla lite sommarkläder på nelly, kisses :)






Toppar: båda från gina
Bordstabletter: Åhlens
Ljusstakar: Åhlens
Tårtfat: Lagerhaus
Te kanna: Lagerhaus
Espressobryggare: Åhlens






Min Henrik är bäst i helahelahela världen :) ♥

Alla Hjärtans Dag och home sweet home !

2009-02-14 | 12:03:06 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
kom hem från världens underbaraste resa igår kväll. attans så skönt det har varit :) har varis ganska så bra väder också, så man har fått lite färg =) speciellt min kära syster....fan hon såg ut som en afrikan typ redan tredje dagen ? haha ;) var ändå rätt så najs att komma hem igår, till kylan...bara sjukt jobbigt att packa upp väskan nu, det får nog vänta ett tag tills jag är lite mer pigg på det ;) alla hjärtans dag idag, vilket innebär mys dag med min egen guldklimp :) han ligger fortfarande och sover, den sömn tyyytan, haha :p får se vad vi hittar på sen. men evelina är på väg hit nu, jag har saknat min bästo ! =D får se vad hon och jag hittar på :) kanske en sväng på stan, har hört att gina har massa nytt, fast behöver ingenting speciellt iofs. aja. nu ska jag hitta några kläder som inte är nerpackade i resväskan..good luck med det ;) puss!





i love you more than anything baby !
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus