halloween

2008-10-31 | 09:58:36 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Okej, lite dålig uppdate här. Men jag och henrik har spenderat nästan hela lovet i hans stuga och hade inte med oss någon dator, så därför inga inlägg under veckan :p Vi kom hem sent igår kväll, då gjorde vi oss fika och sen sov vi. Nu har vi nyss vaknat och jag hade tänkt att vi skulle ta en shoppingtur idag, får se vad han säger om det ?  hehe :) Imorrn blir det hallowen party hos hanna, kommer nog bli grymmt kul! :D Taggad till tusen! :):):) Nej, nu ska jag duscha och sen äta frulle som hjärtat håller på att fixa med ! Pussar!

                                                                 


♥Du är det BÄSTA jag vet! ♥

barnvakt :)

2008-10-27 | 12:52:54 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Somsagt så är det väldans skönt med lov nu så att man får ta igen sig från allt pluggande! :) Imorse vaknade jag och henrik vid halv elva, då ringde henriks mamma och frågade om inte vi kunde vara barnvakt år henriks kusin, elvira, självklart! :) Dom kommer strax och lämnar henne här, får se vad vi hittar på, haha :) Nu ska jag fixa lite lunch här, uppdaterar senare, pusssar!


I wanna grow old with you! ♥

söndag

2008-10-26 | 20:04:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag har det varit en lung dag. Jag och hjärtat tog oss en prommis till mamma & pappa där vi har spenderat dagen. Blev go midag där och sen skjudsade dom hem oss :) Nu sitter vi och ska titta på andra avenyn med varsin ben&jerrys! :) Så underbart skönt att det är lov nu så att man får sova ut imorgon! :D

I love you so! ♥

lördags kväll :)

2008-10-25 | 20:18:54 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Okej, bara en snabb uppdate om dagen, den har varit fylld med shopping med sis och mum :) Mysigt har det varit. När henrik var klar med informations grejjen så kom han också dit. Vi fyra gick och käkade sen lunch och efter det tog jag och min babe oss en lång prommis. Efter det kom evelina och ville och vi chillade framför tv:n ett tag. Nu har vi 4 nyss ätit middag, mums var det ! Och nu sitter vi och ser stjärnor på is och äter en massa godis, hejja markus säger jag bara! :D

förra veckans shopping ↓ , det jag shoppade idag kommer senare ;)

Jacka - Stadium
Kofta - H&M
Bälte - Gina
Bh - H&M
"Kofta" - Gina
T-shirt - Lindex
T-shirt - Monki
Mössa&vantar - H&M



Du är världens bästa! ♥

girls night only ?

2008-10-25 | 14:02:05 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
I torsdags var det skola, hade sovmorgon till halv elva så det var skönt som attans! :) Efter skolan fick jag och hanna för oss att vi skulle baka bullar, haha, så vi handlade ingridienser och sen blev det bullbak i massor! ;) Henrik kom hem vid fem tiden, då fixade han, jag och hanny middag, sen kom albin och hämtade honom och han åkte iväg på träning. Då satte jag och hanna oss framför tv:n och slog på hur man blir av med en kille på 10 dagar, så himla bra film! :) När hon åkte vid åtta tiden började jag plugga och efter ett tag kom henrik och vi såg lite av höök :) I går var det somvanligt skola, efter det gick jag, hanna, lovan, evelina och sandra hit och gjorde oss iordning fär tjejpartyyy! Haha, det är lika kul varje gång och det slutar alltid med att det inte alls är tjej fest, utan att allas killar kommer dit..men lika kul är det :D Imorse vaknade vi vid tolv tiden, då gjorde vi oss frulle och sen skulle hjärtat på nån informations grejj, så nu har jag precis gjort mig iordning för en heldag på stan med mamsen och syrran! :) Är nått problem med bloggen så det inte går att ladda upp bilder, tusan, hoppas det funkar ikväll iallafalla :) Nej, nu ska det bli shopping, puss!




Du är den absolut bästa jag vet ♥

tjaaaa!

2008-10-22 | 19:59:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I lördags åkte jag min baby och polly alltså till stockholm :) Blev en mysig dag/kväll där med johan och fanny. Blev lite shopping när vi kom, senare på kvällen blev det middag på nån resturang där :) Innan vi åkte hemmåt igen tog alla vi 4 en låååång prommis med polly, hehe :) När vi kom hem gjorde vi oss popcorn och sen satte vi oss framför tv:n en stund, sen blev det mys och sov :) I söndags vaknade vi vid 12 tiden. Då kom mamma och pappa och hämtade polly. Dom hade köppt lite saker till oss i norge att ha i lägenheten ;) När dom åkte gjorde vi oss i ordning och tog en prommis. Senare vid fyra tiden åkte hjärtat iväg för att ha hade match. Då kom evelina på direkten och vi gjorde oss fika och efter det åkte vi för att se på matchen :) När matchen var slut väntade vi på våra gobitar, när dom kom blev det att åka och hämta donken mat, onyttigt, men vad tränar man annars för ? haha ;) Så vi åkte till evelina och åt det, blev att se andra avenyn osv :) Vid elva åkte jag och hjärtat hemmåt, blev att gå och lägga sig på en gång för mig var så himla trött ;) I måndags var det skola, det första vi får veta är att vi ska ha prov i SO dagen efter, kännders lagomt kul med tanke på att till prover så var det inte minst 25 sidor man skulle läsa på, fan! Aja, vi fick överleva det, annars var skoldagen helt vanlig. När jag kom hem började jag direkt med SO:n och fortsatte med det hela kvällen. Tur att jag har världens bästa som hade köppt en ben&jerrys till mig så att jag skulle överleva pluggandet, haha :) I tisdags var det somvanligt skola, provet gick lysande faktiskt! :) Efter skolan gick jag och evelina på stan och jag inhandlade lite nya undies och hon köppte världens snyggaste jacka! :) Idag har det närtintill varit en ledig dag, hade två lektioner, chill. Efter skolan gick iallafall jag, hanna och lovan och tränade. Efter det kom hjärtis och hämtade mig där och vi åkte och handlade en massa och sen hem :) Nu sitter jag, henrik, ville, evelina, jimmy och sandra här i soffan och kollar lite tv :) Så nu ska vi fortsätta med det, ha det bäst, puss! =)


Du får mig att leva ♥

dagens..

2008-10-18 | 12:19:09 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Lägger in en till sånhär medans henrik gör sig iordning ;)

Dagens låt: my favourtie pair of jeans
Dagens frisyr: uppsatt i en 'hästsvans'
Dagens smink: Mascara, foundation, rouge och en aning eye liner :p

Dagens klädsel: svart tunika, blommig sjal, röda tights, svarta stövlar och svart liten väska :)

Dagens planer: hälsa på bror och fanny i shlm :)

Dagens dummaste: ingenting :)

Dagens misslyckande: Ingenting

Dagens bästa: Henrik som alltid :) Men det är inte helt fel med lördag heller ;)

Dagens köp: Ingenting, men ska bli lite shopping tror jag :)

Dagens humör: Glad

veckan som har gått

2008-10-18 | 11:52:08 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Efter som uppdateringen i veckan har varit så dålig så kan vi väll ta en sammanfattning av det som hännt :)
-Måndag, skola först och sen drog jag och lovan till gymmet. Senare på kvällen åkte jag och min babe till hans mamma&pappa för att äta middag och umgås med dom, trevligt! :)
-Tisdag, skola till halv ett, sen drog jag driekt hem för att plugga svenska och sammhälls. Vid fyra tiden kom evelina och vi två började planera lite inför halloween osv :)
-Onsdag, skola, sen stan en sväng med hanna :) Inhandlade en sjal, tunika och tights. Sen gick jag hem, efer ett tag kom papsen och lämnade polly här efter som att han och mamsen skulle till norge så behövde dom hundvakt. Självklart ställer man upp för världens goaste vovve! :) Så jag tog en lång prommis med henne, sen hem och gjorde masa läxor.
-Torsdag, skola, sen hem för att gå ut med polly, efter det gick jag tillbaka till stan igen för att möta upp evelina och shoppa lite :) Jag hittade mig äntligen en jacka, yes! :p Sen gick jag hem och hjärtat hade fixat middag :) Mums! :) Efter jag hade ätit bytte jag om och åkte till hanna där massa brudar var, så blev en tjejkväll med film och gotta! :)
-Fredag, skola hade sv prov, gick ganska så bra tror jag :) Sen ringde hjärtat och berättade att han hade fått körkortet, haha har nog aldrig hört honom så glad ;b Så han kom och hämtade mig och vi åkte runt lite överallt ;) Sen åkte vi hemmåt och tog oss en prommis med polly :) Senare på kvällen beställde vi hem pizza och såg idol :)
-Idag, vaknade vid tio av att polly stod och skällde vid dörren och ville ut, attans ;) Men det var bara att klä på sig och gå ut med henne. Sen när vi kom tillbaka vid kvart i elva hade hjärtat fixat värsta frukosten, tack goi! <3 Nu har vi precis duschat och tänkte ta oss till stockholm för att hälsa på johan och fanny :) Blir antagligen också att kika i lite affärer, hehe :) Nej nu ska jag göra mig iordning, puss! :)



Real love never end ♥

idol

2008-10-17 | 20:10:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Okej, hyffsat dålig uppdate, men som vanligt har det varit mycket plugg i veckan. Orkar inte dra upp allt dom har hännt, men har blivit massa myskvällar med henrik, tjejkväll med evelina, hanna, lovan och jessica osv :) Nu ska jag lägga mig i soffan med hjärtat och kolla idol, pussar! :D




Utan dig ingen mig :)

morgon

2008-10-12 | 11:07:00 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Blev chillar dag igår. Eve, ville, hanna och albin kom och åt middag med oss. Sen satte vi 6 oss framför tv:n med massa gotta och kikade på stjärnor på is :) Efter det slog våra pojkar på nån film, haha den var inte så bra, så jag, evelina och hanna satte oss framför datorn och evelina skaffade sig en blogg. haha :p Vid halv två tiden åkte hanna och albin, men evelina och ville stannade till ca halv tre, så det blev rätt så sent, men var kul! :) Imorse vaknade jag tidigt! Halv sju, när man får sova så gör man inte det? Varför? hehe ;) Henrik har match idag, så det blir att kolla på den med mamma :) Hon kommer och hämtar mig vid halv två, så nu ska jag duscha och sen fixa oss lunch. Puss! :)


 

Hittade ett par söta örhängen från www.bettiesgalleria.com för bara 29:- + att det är gratis frakt, så jag beställde dom, vilket kap! :D haha.



Du är världens bästa! ♥

lördag

2008-10-11 | 12:32:31 | Kategori: Allmänt | 2 kommentarer
Igår var den roligaste kvällen på länge! Attans så sköna människor! :) Många av dom hade man aldrig träffat, men lika kul var det. Aja, alla tjejer åkte där ifrån vid två tiden, medans henrik kom hem och la sig vid halv fem tiden imorse, haha :) Imorse vaknade jag vid halv elva, gjorde mig frulle och sen satte jag mig framför tv:n och slö-kollade lite. Nu ringde nyss hanna och frågade om hon, albin, jag, henrik, evelina, ville, lovan och anton skulle hitta på nånting senare dag. Det blir nog kul :) Nu ska jag försöka få liv i mitt guld hjärta och sen ta mig en prommis i höst vädret, puss! :)


  
  
 




Min ängel ♥

fredag och fest!

2008-10-10 | 17:15:55 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Efter jag hade skrivit sist drog jag och my bäästo ,evelina, ner till stan! Där träffade vi henrik och ville, shoppade ett tag. Jag hittade mig ingen jacka, tudsan, men hittade massa annat..som inte var planerat, men man lever ju bra en gång! :) Nu har jag och evelina nyss kommit hem och ville och älskling är och handlar till tacos som blir dagens middag! :) Evelina är just nu och duschar och jag tar över duschen när hon är färdig, sen blir det massa fix och middag :) Sen drar vi oss mot fredddä där festen äger rum :p Kommer bli så najs! :D

                                          
                                       Det här är det som blev inköppt today ↓




Chinos (har nog aldrig haft ett bar byxor som sitter lika snyggt som dom här!) - BokBok
T-shirt - Gina Tricot (blir att använda ikväll till en svart hög kjol och ribbade strumpbyxor) :)
Bodybutter och läppbalsam - Body shop
Väska - Wedins, okej det här var nog dagens mest oplanerade köp, har ca 1000 väskor, men har faktiskt ingen bra till skolan kommer jag på nu när jag tänker efter, passar perres ju! :D
Sjal - Hm (blir också att använda ikväll ) :D


Henrik Andersson <3 Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, jag vill dela varje dag med dig! <3

ledighet

2008-10-10 | 14:28:12 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Okej, nu är det äntilgen helg och paus i pluggandet för ett tag! :D Igår kväll blev det massa mys 'hemma' med mamma, pappa, syrran och så klart henrik :) Jag övningskörde hem till lägenheten vid tio tiden, går rätt så bra nu! Inga överkörda iallafall, haha ;p Igår fick jag också veta att henriks lag har lag fest i kväll, så det blir att gå på den, kommer nog bli väldans trevligt :) Nu är jag med evelina, är taggade för ikväll! Haha, när älskling och ville slutar kommer dom också hit, så det blir 'förfest' för oss fyra här :p Nej, nu ska jag och evelina dra ner till stan och kolla om det möjligtvis har kommit in nån ny jacka som vill komma hem till mig, puss! :)

Dagens låt: Suddenly I see

Dagens frisyr: Utsläppt

Dagens smink: Mascara, foundation, rouge

Dagens klädsel: Jeans, blå blus, converse

Dagens planer: party!

Dagens dummaste: Oförberett prov i historia, inte min starkaste sida =/

Dagens misslyckande: Ingenting

Dagens bästa: Henrik! :)

Dagens köp: Ingenting, men nått ska det väll bli..haha :)

Dagens godis: choklad

Dagens humör: Glad
Dagens vill ha: Jul! :D



Det vackaste som finns är vara någon nära ♥

torsdag, och nästan helg!

2008-10-09 | 18:03:05 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är skolveckan nästan över. Känns som att det verkligen ska bli skönt med helg! :) Igår var det skola från 12.00 - 15.30. Så hade sovmorgon ett bra tag! Jag och hanna passade på med ett träningspass innan vi drog oss mot skolan. Efter skolan gick jag och evelina till henne, gjorde inget speciellt. Sen vid 18 tiden kom henrik och ville. Då åkte vi 4 och åt på McDonalds, haha gott! :b Sen gick jag och henrik hem, såg tv osv. Imorse vaknade vi vid sju, efter att ha snooozzat typ 10 gånger, har aldrig varit så trött! Men kom mig iallafall upp och gjorde frulle, sen mötte jag upp hanna och vi gick till skolan. Efter skolan kom mamsen och hämtade mig och vi åkte hem till dom, attans så konstigt det känns att säga så, men bra ändå, haha ;p Iallafall så var det kul att träffa syrran igen! Hon har varit i london, fuskis! ;) Så nu sitter jag här i mitt gamla rum, haha :) Älskling kommer också strax hit, då blir det att äta middag sen mysa på här hela kvällen :) Nu ska jag leka med min gooooa vovve, puss! :)


- Shoppingen från i Tisdags :)

Blus-Lindex
Kjol-Hm
Blus-Hm
Sko-Dinsko
Sjal-Gina tricot
Bh-Lindex

Bara ett test också haha..

Hur mår du idag? good!
Vad har du gjort idag? skola
När vaknade du idag? vid sju ungefär
När gick du och la dig igår? halv 11
När duschade du senast? imorse
Vad har du ätit idag? frukost, lunch och fika!
När och vem kramade du senast?  idag, syrran
När och vem pussade du senast? imorse, henrik :)
Vilka har du kramat det här året? haha sjuk fråga!
Känner du någon som bor i ett annat land? japss
Skulle du kunna ha en katt? joda
Har du en tatuering? nope
Har du piercing någonstans? nej
Hur många gånger har du badat i sommar? kommer inte ihåg
Är du brun? nja, inte blek iallafall :)
Vem ringde dig senast? min henrik :))
Vem ringde du senast? mamma
Vem fick du ett SMS av senast och vad stod det? henrik; jag kommer när jag har slutat gumman<3
Åt vem skickade du ett SMS senast och vad stod det? till henrik och det stod, det blir bra :) skynda dig för jag saknar dig! :)
Vilken typ av film (genre) är bäst? komedi eller kärleks! ;)
Vilket ämne i skolan är roligast? vet inte
När du var yngre, vad ville du bli då när du var stor? frisör
Vem av dina vänner bor närmast/längst ifrån dig? närmast är väll ville och längst ifrån är det nog jonna  
Fest röker du? har hänt
Dricker du? det jag är sugen på
Dricker du kaffe? usch
Vad köpte du senast? kläder
Vad har du på ditt skrivbord? skol grejjor, dator, osv
Brukar du umgås mycket med dina släktingar? nja vissa haha
Vad lyssnar du på nu? ít's all for you - leona lewis
Vem av de du känner fyller år näst? EVELINA! :D



Jag älskar dig! ♥

tisdag

2008-10-07 | 18:30:20 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Igår blev det att kika på match. Sen när den var klar väntade jag på henrik och sen när han var klar gick vi hemmåt. Såg tv och mös. Skönt att ha honom hemma igen nu :) Idag var det först skola, sen när jag slutade kom hjärtat och hötte mig på stan och vi shoppade lite. Nu har vi nyss kommit hem och ska fixa oss nå mat. Senare ikväll hade vi tänkt ta oss en lång prommis :) Nu ska jag hjälpa till med maten. Puss! :)

I love you so! ♥

ny vecka!

2008-10-06 | 16:05:14 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Lördagen blev lyckad! Massa shopping på dagen, sen fest på kvällen, trevligt! :D Jag och evelina drog oss mit j&fs lägenhet vid tre tror jag, så det blev rätt så sent. Men kul vare! Igår morse kom mitt bästo och ville och överraskade oss tidigt! Haha, vi trodde att dom skulle komma vid tre, men dom kom vid 10 på morgonen! Både jag och evelina var typ as trötta då. så dom fick sova med oss till ca tolv. Då gjorde vi oss iordning och gick ut och åt lunch. Efter det städade vi undan lite i lägenheten och åkte hem. Skönt var det att vara hemma! Mamma kom förbi med bullar på kvällen, en dag försenat eftersom att det var kanelnullens dag i lördags, haha :) Så jag och henrik mös hela kvällen, kollade på andra avenyn osv :) Imorse var det bara att pallra sig upp. Jobbigt. Skola idag till halv två. Sen efter det gick jag hem på ditekten och gjorde mig fika. Sen kom hanna. Nu sitter vi två här och evelina kommer ocså strax. Våra boys har match ikväll, så det blir att gå och kolla på den, trevlans! :) Efter det åker jag och hjärtis hem och chillar! ;) Nu ska jag vara social med hanna, puss!



 
-bilder från lördagen!



Jag är så glad att jag har dig älskling!♥

stockholm.

2008-10-04 | 11:24:53 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Verkligen dålig uppdate här! Men jag kan ju skylla på att har hafft tre prov den här veckan plus två inlämningar. Aja, lite kort om vackan:
Måndag-Gick opp tidigt som attans, vid fem, med älsklingen. Ville kom och hämtade han vid halv sex, så det var bara att säga hen då till dom. Känndes jobbigt. Sen åt jag frulle och gjorde mig iordning för skolan. Efter skolan gick jag och e till lägenheten och pluggade och såg tv.
Tisdag-Skola, sen på kvällen åkte jag, lovan och evelina iväg och tränade.
Onsdag-Skola, sen stan med mamsen och syrran. Lite basplagg blev inköpt. Sen mötte jag upp evelina och vi gick ut och åt. Sen till lägenheten för plugg och gotta!
Torsdag-Skola, hade två lektioner, chill! Sen efter det åkte jag och eve till henne. Rensade igenom hennes garderob. Efter det hade hennes mamma bakat bullar, mums! ;) Sen åkte vi tillbaka hem och ringde våra boys.
Fredag-Ledig från skolan. Jävligt chill kändes det att kunna sova vidare till klockan 12! Då kom mamma och hämtade mig och e. Och vi åkte till sthlm! Johan och fanny är bortresta, så jag och evelina har deras lägenhet hela helgen! YES! Blev lite shopping på dagen. Sen tillbaka till lägenheten, gjorde oss iordning och sen ut igen för att äta middag.
Idag har den inte hänt ett smack än. Haha, eve sover fortfarande, medans jag vaknade klockan nio. Kanske dags att väcka henne strax. Idag kommer det bli shopping på dagen, bara mysa på här i stockholm. Ikväll blir det partaj hos en barndoms vänn till mig, jessica. Kommer bli jävligt najs att få träffa henne, det var längesen! Men nu ska jag väcka eve så att vi kommer oss iväg nångång. Imorrn kommer ville och älskling och hämtar oss här när dom kommer hem vid tre tiden. Längtar redan! Haha, inte fär att få åka hem, men för att träffa min goi! Ha det bäst! :)



Saknar dig hjärtat mitt! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus